psorijaza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
dijaleks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 21, 2006 4:12 pm

psorijaza

Post od dijaleks »

imam psorijazu desetak godina,koristio sam sve i svašta i malo pomaže,zna li neko nešto da bar na duži period bude miran hvala
yella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 11:33 pm

psorijaza

Post od yella »

imam psorijazu vec 12 godina dobila sam je u sesnaestoj godini, probala sam sve kreme koje lekari prepisuju ali mi nista ne pomaze, samo se malo leti primiri a onda na jesen ponovo bukne, da li postoji neki lek koji moze da mi pomogne? cula sam za Flemingovu injekciju, moze li mi neko reci sta je to?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

banja u RS, uh sad mi stao mozak, na slovo LJ.... ne mogu da se setim sada, aj planiram ove godine da odem, tj nije banja vec samo tri chetri tusha i voda, nema zgrade i stacionara, samo voda...

isto tako, laktove, kolena mazite morskom vodom, ako imate mogucnost da vam neko donese odnekud morsku vodu, ne da je vi pravite sa morsom solju, nije toto nego BASH morsku so i mackajte i vrshite piling u toku dana!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori