2.problema

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

2.problema

Post od mishmali »

1-neka mi molim vas objasni gde da idem?
student sam,imam karton u DZ,i oba puta na pregledu mi doktorka uradi papa i vag.bris(zahvalna sam joj na tome)i-oba puta isti rezultat!PAPA 2gr,a VAG 3gr!kaze mi kako su to normalni rezultati a ja znam da nisu jer sam i sama zdr.radnik,daje mi neke vaginalete,ne pada joj napamet da uradi antibiogram,niti da proveri zasto imam PREVISE sekreta,povremeno imam i uzasan svrab koji lecim vaginaletama i canestenom...sad opet imam i svrab i sekret ali mi se kod nje ne ide.hocu da zauvek izlecim tu infekciju koja je ocigledna!

2-kako da moj decko produzi odnos,jeste li isprobali neku tehniku,pilulu i slicno?neki dr mu je preporucio valerijanu ili nesto dr za smirenje...
hvala :wink:
samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...
TIJANA75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 4:58 pm

Post od TIJANA75 »

Odgovor na prvo:
mozes sigurno otici u Studentsku polikliniku-posto si navela da studiras, oni su eksperti za te probleme, ili plati pa kod privatnika.
Odgovor na drugo:
Ja, kada sam imala decka sa tim problemom resila sam vrlo jednostavno!
Promenila sam decka, nisam zelela da ceo zivot patim i obijam pragove sexi radnji i doktora da bi resavala taj problem, najiskrenije.
Drugo resenje ti je ako mozes da ubrzas ti tvoj put do orgazma, jer sto kazu "Jebes sex u kome samo jedan uziva"
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

ej pa necu da menjam decka! :( jeste da je sex vazna stvar u vezi ali ja nigde ne rekoh da samo on uziva :wink:
uzivamo oboje samo iz njegovog 3.puta :lol:
a o studentskoj ne bih da razmisljam uopste,lose iskustvo mojih drugarica i koleginica... :cry:
pozz
zhoka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 5:49 am

Post od zhoka »

moj dechko i ja taj problem reshimo tako sto on pre odnosa tj .pre nego sto se vidimo sam obavi neke stvari :lol: i onda bude extra kad se vidimo i traje duze naravno...
ali dok nije poceo tako ludela sam zbog prekratkog odnosa :roll:
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

Koliko znam po domovima zdravlja ne rade detaljnije analize, da bi se uradio antibiogram treba ti uput recimo za Zavod za kozno-venericne bolesti u ul. Dzordza Vasingtona gde bi ti uradili vaginalni i cervikalni bris uz antibiogram, mada svi lekari tako stede na tim uputima da je to strasno.
Moj savet ti je da odes u privatnu labaratoriju, recimo Belmedica na Slaviji, i odradis to, mislim da je kostalo pre par meseci oko 700-800din to zajedno, prko 1.000din ne bi trebalo, a dobices detaljnije nalaze nego u zavodu.
Ja sam odavno izgubila volju da se objasnjavam sa njima pa sama unapred uradim nalaze i odnesem ginekologu, veruj mi nemaju nista protiv, samo da se oni ne mlate, ne trose sredstva ili daju upute, a pokazem da ne uzimam sama terapiju napamet vec da mi oni prepisu.
mishmali
Aktivan član
Aktivan član

Post od mishmali »

:D :lol: slatko se nasmejah dok sam citala nove odgovore...super ste...
zhoka,i moj decko to isto radi pa nekad upali nekad ne,ali ga ne bih menjala ni za sta 8)

moje proslonedeljno iskustvo-posto nisam jos izlecila tu glupu infekciju,otisla sam(preko veze,naravno,bez uputa ili bilo cega)u gradsku bolnicu.dr nisam ni videla,sestra mi je izvadila cevikalni bris,tj neka 4 brisa,bez vag ili papa.narvno,to je povadila jer sam joj ja objasnila da su mi 2.god isti rezultati.platila sam 1800din(isto je i u privatnim),stigli rezultati u utorak sada,doktorku opet nisam ja "srela" vec moja mama pa mi je zena na osnovu nalaza dala HAOS jaku terapiju i kad zavrsim,idem da ponovim samo taj bris sto je bio pozitivan.naravno,imam ureaplazmu.

a sto se tice krunske,ide iskustvo moje najbolje ortakinje,takodje proslonedeljno-devojka se zali na bolove jajnika(imala ih je i pre),sestra u krunskoj joj kaze da doktorka koja leci drugaricu nije tu i da drugarica nema pravo da promeni doktora kad se vec opredelila za tu doktorku.izuzetak su hitni slucajevi tipa padanje u nesvest od bolova i krvarenje.
toliko....
a ovamo mi nesto pricaju o cuvanju reproduktivnog zdravlja mladih zena...c c c...
Odgovori