molim vas da mi se jave svi koji imaju slusni aparat
molim vas da mi se jave svi koji imaju slusni aparat
pre deset dana stavila sam slusni aparat na uho na koje sam cula .i sada se grozno osjecam navika sam nekako na njega .jos nesto tv cujem kao nikada do sada .kucanje sata nikada nisam cula .nisam ni znala da moj telefon pisti kada ga zakljucavam i odkljucavam.ali?????malo poviseniji ton djece mi je kao u ehu i ljudski glasovi mi zuje .cujem sebe ,zveket kasike u tanjir je nemoguce izdrzati ,zveckanje suda lupkanje vrta,pa cak i tipkanje po tastaturi me dovodi do ludila.pa molim sve koje imaju aparatice da mi kazu mozeli se to odkloniti ti nekim kompijuterskim podesavanjem.hocu li ja sa aparatom cuti kao nekada .i koliko mi treba da se naviknem na ovu olivu ili kako se vec zove u uhu.inace sam mlada i sama pomisao na aparat mi stvara depresiju.hvala svima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2008 7:53 pm
Niste napisali o kom se aparatu radi. Pretpostavljam da se vas nosi iza usne skoljke. Svi moderniji imaju mogucnost kompjuterskog podesavanja. Ako vi posjedujete takav aparat, onda se moze izvrsiti korektno podesavanje i time otkloniti svi problemi s kojima se susrijecete. S obzirom da ste mladi, dobro bi bilo da imate da imate kvalitetan slusni aparat, npr. Oticon-model Synchro ili Adapto, koji se postavljaju u usnom kanalu.
Pozdrav!
Pozdrav!
cao!
Slazem se sa predhodnim misljenjem,digitalni aparati se podesavaju tako da moze da se eliminise buka..ali moguce je da je u pitanju proces privikavanja koji traje nekoliko mjeseci..Ja nosim kanalni siemens aparat dvije godine i potpuno sam zadovoljan.bitno je da je aparat kvalitetan a to znaci i skup..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 9:34 am