Htela bih da smrsam 2,3 kg,a nisam u fazonu drzanja dijete,pa sam htela to da resim slangom,ali neznam koliko je stvarno deletvorno i zdravo.Molim za misljenje one koji su ga koristili.
HVALA
TURBOSLANG ISKUSTVA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 20, 2008 10:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne zelim da zvucim kao da imam nesto protiv slanga i ostalih proizvoda za mrsavljenje, ali mislim da ti to stvarno nije potrebno ako zelis da smrsas samo 2-3 kg!
Em trosis pare, a i ne znam kolko je pouzdano...
Moj savet ti je, da ako nisi za dijete, jednostavno samo malo povecas fizicku aktivnost, pijes vise tecnosti a bar jedan obrok dnevno smanjis kolicinski (npr za veceru jedi 50 g muslija i jogurt)
Srecno!
Em trosis pare, a i ne znam kolko je pouzdano...

Moj savet ti je, da ako nisi za dijete, jednostavno samo malo povecas fizicku aktivnost, pijes vise tecnosti a bar jedan obrok dnevno smanjis kolicinski (npr za veceru jedi 50 g muslija i jogurt)
Srecno!

-
- Novi član
hvala
Hvala ali ja bih da skinem te kilograme neopterecujuci se hranom,mogla bih da izbacim veceru,pre nego da jedem musli,ali koliko je to zdravo.
-
- Novi član
hvala
NikolaK,svidja mi se taj predlog,isprobacu ga,nadam se da ce upaliti.
- mama79va
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
pre 3 g sam drzala dijetu koju sam dobila od drugarice ,a ona od nutricioniste i pila sam turbo slank..skinula sam za 2 meseca 17 kg.ali mi niko nije rekao da ce ta tezina da stoji neko vreme ..i ja se opustila i sada ne mogu da se pokrenmem sa dijetom ponovo..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...