naglo mršavljenje! pomoć!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
naglo mršavljenje! pomoć!
Uvek sam bio mršav, a sad sam spao na oko 60kg i 183 cm visine. Imam 24 godine. Dodatno sam smršao u poslednje vreme zbog pojave hemoroida, i specijalne ishrane. Molim vas, kako da što zdravije dođem do normalne težine? Hvala!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
obrati se psihologu i nutricionisti i reshi svoje probleme.
mlad si i mozda i ima potrebe da radish tak naporan posao koji ce ti stvoriti ozbiljne zdravstvene probleme koje si nabojao ali razmisli i o tome, da li ti je taj posao toliko bitan i toliko potreban da sa 24 godine imash ovoliko problema zbog stresa???!
mlad si i mozda i ima potrebe da radish tak naporan posao koji ce ti stvoriti ozbiljne zdravstvene probleme koje si nabojao ali razmisli i o tome, da li ti je taj posao toliko bitan i toliko potreban da sa 24 godine imash ovoliko problema zbog stresa???!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ta ishrana za hemoroide ne valja nicemu posto ako se bavis fizickom aktivnoscu moras da unosis malo vise mesa,voca, ne smes da budes gladan ali se nemoj ni prejedati.
Ja imam hemoroide licno i nisam ih nista ozb imao vec 2-3 sedmice samo nesto malo na papiru ali to ako taj dan nisam imao apsolutno nikakve fiz akt.
kazu da ne treba jesti banane ali bas suprotno moras ih jesto kad si pri vecim naporima, zato sto su "teska" hrana, tj sa velikom kolicinom energije isto tako i meso i ostalo sto je u toj ishrani zabranjeno.
Svejedno idi kod lekara i poslusaj njegove savete ali i slusaj i svoj razum posto lekari ponekad mogu i da preteraju sa savetima sa zdravim zivotom.

Ja imam hemoroide licno i nisam ih nista ozb imao vec 2-3 sedmice samo nesto malo na papiru ali to ako taj dan nisam imao apsolutno nikakve fiz akt.

kazu da ne treba jesti banane ali bas suprotno moras ih jesto kad si pri vecim naporima, zato sto su "teska" hrana, tj sa velikom kolicinom energije isto tako i meso i ostalo sto je u toj ishrani zabranjeno.

Svejedno idi kod lekara i poslusaj njegove savete ali i slusaj i svoj razum posto lekari ponekad mogu i da preteraju sa savetima sa zdravim zivotom.