naglo mršavljenje! pomoć!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sima22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 04, 2008 6:45 pm

naglo mršavljenje! pomoć!

Post od sima22 »

Uvek sam bio mršav, a sad sam spao na oko 60kg i 183 cm visine. Imam 24 godine. Dodatno sam smršao u poslednje vreme zbog pojave hemoroida, i specijalne ishrane. Molim vas, kako da što zdravije dođem do normalne težine? Hvala!
Dower
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dower »

Mozda imash pantljicaru. :D
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

obrati se psihologu i nutricionisti i reshi svoje probleme.

mlad si i mozda i ima potrebe da radish tak naporan posao koji ce ti stvoriti ozbiljne zdravstvene probleme koje si nabojao ali razmisli i o tome, da li ti je taj posao toliko bitan i toliko potreban da sa 24 godine imash ovoliko problema zbog stresa???!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Ta ishrana za hemoroide ne valja nicemu posto ako se bavis fizickom aktivnoscu moras da unosis malo vise mesa,voca, ne smes da budes gladan ali se nemoj ni prejedati. :lol:

Ja imam hemoroide licno i nisam ih nista ozb imao vec 2-3 sedmice samo nesto malo na papiru ali to ako taj dan nisam imao apsolutno nikakve fiz akt. :lol: 8)

kazu da ne treba jesti banane ali bas suprotno moras ih jesto kad si pri vecim naporima, zato sto su "teska" hrana, tj sa velikom kolicinom energije isto tako i meso i ostalo sto je u toj ishrani zabranjeno. :lol: :wink:
8) 8) 8)
Svejedno idi kod lekara i poslusaj njegove savete ali i slusaj i svoj razum posto lekari ponekad mogu i da preteraju sa savetima sa zdravim zivotom. :evil: :cry: :oops: :roll: :wink:
Odgovori