Da li je moguce ili je jos jedna laz?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Da li je moguce ili je jos jedna laz?

Post od Minerva »

Znam da je vec bilo reci o venama,ali me ovo zanima,jer bi mozda mnogima donela resenje onih problema koji zele toliko dugo da rese.
Da li neko ima iskustva sa kremom za vene VEIN AWAY koja se prodaje u Restoria koja se reklamira da resava tj da dovodi do potpunog povlacenja vena.Tako pise u novinama,a danas sam bila kod njih I koga zanima cena je 1310din.Inace su iz Australije preparati.Pre mene je bio neki covek koji je koristio njihovu kremu protiv sedih I posto je njemu efikasna uzeo je danas jos jednu.Nije mi bas do bacanja novca,pa me zanima da li jos neko ima pozitivno iskustvo ili je vene jednostavno nemoguce uciniti nevidljivim pa cak i nekim super bar po njima kremama,jer to pise u skoro svim naslovima koji se ticu ovog problema.

Pozdrav
Minerva
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Treba proveriti koja je aktivna supstanca i zatim na medline-u proveriti ima li znacajnih radova koji se bave dejstvom i efikasnoscu te aktivne supstance na jacanje zida krvnog suda. Ako postoje takvi dokazi onda se mozemo opusteno prepustiti terapiji bez opasnosti da ispadnemo ovcice za sisanje.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Sastav

Post od Minerva »

Evo sastava
Water (Aqua), Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Retinyl Palmitate, Ceteareth-20, Butyrospermum ParkII (Shea Butter), Phytonadione, Lavandula Angustifolia (Lavender Oil), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Arnica Montana Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Ool, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Tocopherol, Retinol, Bioflavonoids, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Oil (Rose Hip), Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, BHT, Methylparaben, Propylparaben, Carbomer, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA
Pokusacu i ovako da dodjem do nekih podataka da li je doticni proizvod cudestan.
Minerva
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Ja mislim da i nije baš tako spektakularan, bar prema sastavu. :oops:
dintel011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 4:22 pm

Post od dintel011 »

Pozdrav
Mom ocu je ta krema pomogla.
Da se vene povuku, nema sanse ali smanjuje tegobe.
Ako ima neko jos neki predlog, neka ga podeli sa nama.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Po sastavu kremica je vise za negu nego sto je bioaktivna. Sustina je samo u ceni i odnosu cost benefit jer ovde nema risk benefita jer nijedan sastijak nije opasan ali ni izrazitobioaktivan. ako je preparat jeftiniji od obicnog neven krema ili panthenol krem gela, linole fett ili emoliente extreme a vasem ocu je prijala upotreba ovog preparata je legitimna i opravdana
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
dintel011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 4:22 pm

Post od dintel011 »

Evo sastav sa kutije, malo se razlikuje nego Minervin pa ga zato ponavljam.
Ako sam progutao neko slovo nemojte da mi zamerite.

purified water
propylene glycol
caprylic/capric
triglyceride
glyceryl monostearate
isopropul myristate
aloe vera gel
dimethicione
cetomacrogol
shea butter
phytonadione USP
phenoxyethanol
carbopol
triethanolamine
diazolidnyl urea
ascorbyl palmitate
tocooheryl acetate
orangr oil
allantoin
methyl paraben
arnica
ginko biloba
calendula
rosehip
lavender oil
bioflavonoids
propyl parabent
BHT
disodium EDTA

Da li neko ima iskustva sa medicinskim carapama SIGVARIS?
Odgovori