Povremeno koristim airol (po preporuci mog dermatologa, u terapiji komedona, koji mi se javljaju s'vremena na vreme ),interesuje me koliko je tacna informacija da on istovremeno ima i antirid efekat (obzirom da je to derivat vitamina A) ?
Interesuje me i kojim antiage preparatima negovati kozu sklonu komedonima ?
Hvala !
Airol
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
tacno je da airol deluje i kao antirid i kao sredstvo protiv komedona. slicno dejstvo imaju i AHA i odlican preparat Dercom activ sa 10 % glikolne kiseline. Malo jaci je i Hyfac krem sa 13 % glikolne kiselineon je vise za akne a manje za antiage za razliku od Retinova C
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Retinova C ili airol ?
Hvala vam puno na brzom odgovoru!Htela sam da vas pitam da li postoji razika izmedju airola i retinova C,koji je bolji preparat i koji biste vi preporucili ?Da li treba airol da zamenim sa retinova C ?Obzirom da mi nakon upotrebe airola koza postaje malo vise suva ,koji preparat je najbolji za hidrataciju?Da li postoji takva krema u apoteci ''SB TRADE ''?
Hvala !
Hvala !
-
- Saradnik
Retinova C je blazi preparat i vise je za antiage tretman nego za akne. Uz oba ova preparata idu preparati za vlazenje kao sto su sebamedov Visiohidrogel za masnu i seboroicnu kozu ili Hyseke i Hyseke solair ili apaisac Uriage-ov ili Darphin-ov arovita A. Sve osim poslednjeg imate u SB trade apoteci. A Darphinov centar je u Patrijarha Germana 12-mislim da oni ne prodaju preparate bez recepta preporuke koju je predlozio njihov beauty konsultant pregledom vase koze-zato su i najvise pozicionirani po kvalitetu ali i po ceni 

predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Umalo da zaboravim da pomenem moj omiljeni preparat za antiage program kod decaka Dercom Active dr Wolff, mada ga vole i devojcice u najboljim godinama, a za akne odlican je i Hyfac krem sa 13 % glikolne kiseline-verovatno da ce i njega koristiti za antiage programe-uvece a bnaravno uz vlazenje i antisolarnu zastitu preko dana