grozno jaki grc u nozi,molim za pomoc
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
grozno jaki grc u nozi,molim za pomoc
molim za pomoc ili objasnjenje,naime vec dva puta mi se desava da me pri naglom pokretu uhvati jak grc u listu na levoj nozi i posto nije klasican grc odmah popusti ali ja posle toga 3 dana ne mogu na hodam normalno.Opisala bih to da grc kao grc prodje ali misic izgleda ostane zgcen.Posle noci i odmora ujutru bude bolje ali pri svakom sledecem pokretu malo jacem po se ponovi.Bol je ogroman i natera ne na suze.Molim Vas o cemu se radi.Imala sam ranije klasicne grceve ali je ovo nesto drugo.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Mislim da bi bilo najbolje da se za pocetak javite vaskularnom hirurgu da se proveri kakva je situacija sa cirkulacijom u nogama, posebno sto kazete da ste ranije imali grceve, ali da se sada razlikuje od ranijih grceva. Hajde da se prvo razresi pitanje cirkulacije, pa da natenane razmisljamo sta je drugo uzrok ako cirkulacija bude normalna.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
odgovor
najlepse Vam hvala,moj problem je u tome sto imam petoro dece i sto naravno nemam puno vremena za lekara,posebno ovde na Novom Beogradu,uvek je guzva .Ja inace bolujem od hipertenzije i pijem cardiodipin za cirkulaciju a enalapril i norvask za pritisak,no poslusacu Vas svakako bih morala da proverim i krvnu sliku i onda cu traziti uput za vaskularnog hirurga,Najlepse Vam hvala jos jednom.
Isti problem
Meni se to prosle noci pojavilo.Ako mi verujete probudio me iz sna toliko jak bol u nozi na listu levog stopala da sam pao sa kreveta.Posto mi se tek pojavilo moracu malo da sacekam jer zivim preko a u skandinaviji se ceka i do 2 godine za odlazak kod ortopeda pa bih voleo tokom vremena da nesto napisete ako moze makar malo da pomogne.Hvala