Pecka me pri mokrenju ali ne cesto,nakako tupav osecaj kad se ispiskim, desi mi se da mi nekad izadje uz mokracu nesto belo...Cura s kojom sam u vezi radila je skoro test na hlamidiju(pre mesec dana) i nema nista,logicno je da nemam ni ja jer ne koristimo kondom...
Sta mislite zasto me pecka i sta je uzrok ?
Pesak mozda,...?
Peckanje pri mokrenju
E ćao, možda imam odgovor na tvoje pitanje. Isto se to desilo i meni, peckanje pri mokrenju, i isto mi je nešto belo izlazilo, . U početku sam pomislio da je u pitanju polna bolest, medjutim, doktorka mi je rekla da hoća da peće u koliko uzimas dodatni vitamin C ili jedeš jako puno voća. Tako da smanji unos voća, pij puno tečnosti (uvin čaj, ili čaj od brusnice.
POZZZZ
POZZZZ
Re: Peckanje pri mokrenju
Jesi li uradio urin i urinokulturu?Mozda da treba da uradis i test na hlamidiju i mikoplazme i uretralni bris.peraaa napisao:Pecka me pri mokrenju ali ne cesto,nakako tupav osecaj kad se ispiskim, desi mi se da mi nekad izadje uz mokracu nesto belo...Cura s kojom sam u vezi radila je skoro test na hlamidiju(pre mesec dana) i nema nista,logicno je da nemam ni ja jer ne koristimo kondom...
Sta mislite zasto me pecka i sta je uzrok ?
Pesak mozda,...?
Posavetuj se sa tvojim doktorom.