Peckanje po telu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

Peckanje po telu

Post od annamaria »

Imam peckanje po cjelom tjelu pocne od lica i onda mi kao gori i pece po licu poslije se siri po cjelom tjelu ali kao sad tu sad tamo ,cas na nog ili ruku i sve tako .Moj dr misli da sam previse nervozna ali molim vas da mi odgovorite da li to stvarno moze biti od nervoze ili znak neke bolesti .Od tableta pije ranisan za zeldac unaprijd zahvalna
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Uradite test dermografizma. Uzmite zatvorenu hemijsku olovku i neka vam neko povuce mp kozi saru kao da hocete da se igrate X O igrice. sacekajte 5 minuta i prevucite zatvorenih ociju preko mesta- najbolje na ledjima da vam ista osoba koja Vam je crtala mrezicu prevuce prstima preko crteza. ako se oseca izdignuce radi se o dermografizmu ili nervozi koze. Najbolje je da popijete lek kao atarax ili da se suncate.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori