Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Moderatori: vlada99 , moderato , admin , Vragolasta Amfibija , Dr.VinkaVukotic
Marconato
Novi član
Pozdrav svima!
U erekciji mi kozica penisa (prepucij) prekriva glavu penisa,ali kozicu mogu prevuci preko glavica! Isao sam kod doktora i rekao mi je da oni samo rade obrezivanje tj da poslije operacije glavic ne ostaje prekriven kozicom! Dali se ovaj visak moze skratiti? I dali je ovo ozbiljan problem?
HVALA PUNO NA ODGOVORIMA
Vragolasta Amfibija
Moderator
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
od Vragolasta Amfibija » Sre Maj 28, 2008 2:40 pm
To nije nikakav problem,jedan od fizioloskih oblika prepucijuma je da on moze biti i malo "duzi".Sve je u redu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Marconato
Novi član
Hvala puno na odgovoru! Zanima me dali treba to da skratim tj dali je moguce skratiti jer kad prevucem kozicu preko glavica ona se vraca nazad!!
Vragolasta Amfibija
Moderator
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
od Vragolasta Amfibija » Sre Maj 28, 2008 11:09 pm
Pa verovatno je moguce,ali ne znam zasto bi to radio....ipak,pogledaj onu zilicu koja spaja vrh glavica sa tom kozicom...da nije ona prekratka??
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Marconato
Novi član
Pa i ona je nesto kraca nego sto bi trebala biti! Ustvari vjerovatno je to problem!