Mog muz je nedavno otisao kod urologa zbog povremenog bola ispod levog testisa. Na UZ nsta nije pokazalo, a pipanjem je kao opipao malo zadebljanje i napisao ovu dijagbozu. Dobio je Ciprocinal 5 dana. Posto bol nije prestao otisao je opet, ovaj putje bio drugi dr, koji nista nije napopao ali reakao da uradi Uk i spermokulturu. UK je sterilna, a u spermi pise malo streptococcus pneumoniae i pio je Panklav 10 dana. Sad cekamo da prodje nedelju dana da uradi ponvo spermokilturu, verujem da ce biti sterilno.
Ono sto nas zanima dok cekamo je sta je sledeci korak? Bol je tu, bakterija nema...Onaj prvi dr je pominjao da ako ne prodje mora da se secne da se vidi.
Uplaseni smo jer planiramo bebu. Koliko mala kolicina ovih bakterija moze da utice na spermogram? Sta je sledece i koliko moze da bude opasno?
Epididimitis?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Odlicno !
Posto ste mogli,Vi nastavite sami sebi i da dajete odgovore,a ja cu da nadgledam
Postoji jedna narodna izreka "Lepa rec i gvozdena vrata otvara" ali Vi za nju sigurno nista culi.
Pozdrav
Posto ste mogli,Vi nastavite sami sebi i da dajete odgovore,a ja cu da nadgledam

Postoji jedna narodna izreka "Lepa rec i gvozdena vrata otvara" ali Vi za nju sigurno nista culi.
Pozdrav

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.