bele tackice na ...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
max68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 8:47 am

bele tackice na ...

Post od max68 »

hallo, ima li koga?

sala na stranu, imam pitanje. pre nekoliko meseci su mi se pojavile bele tackice - u sustini vise lice na / kao male sitne bubuljice, odnosno na bele vrhove bubuljica. ali nisu bubuljice, vise sitne grudvice

kada se malo bolje zagleda i dodirne, dodje mu kao male sitne grudvice. placirane su na obodu glavice sa zadnje strane (na glavicu ih nigde nema, samo po obodu i pri dnu oboda) a ima i ih i na kozici kada se navuce i zategne nazad, pojave se kao jedva nazirajuce male tackice - tufnice ali nisu bele. nema ih puno a i neravnomerno su rasporedjene, vise na jednoj strani.

nekada davno sam cuo ime "Kondilomi" iz price nekih kolega koji su posecivali lekare radi trudnoce svojih supruga i pritom sebe kontrolisali takodje.

molim za odgovor, ne bole ali idu mi na zivce malo ZESCE a imam i utisak da mi je taj deo penisa / glavica vise osetljiviji od dela na kojih ih nema.

hvala unapred.

p.s. info, partnerka (dugo godina smo zajedno & imamo 3je dece, daleko smo od toga da bi smo "svrljali" drugde i navukli sebi kojekakve bolestine) ide redovno ginekologu, nemamo drugih zdravstvenih problema.
Zaključana tema