dali se moze uraditi...

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

dali se moze uraditi...

Post od marijanag »

dali se moze uraditi ispitivanja nasledne gene koi predizvikuju kancera i sta moze da se uradi dokolku ih ima?
Es una cosa triste no tener amigos, pero es aún más triste no tener enemigos
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od marijanag »

postavila sam isto pitanje na forumu za onkologiji ali nisam mogla razumeti jer sam iz Makedonije, a na stranici koju ste mi dali nema dovolno informacija. ako moze da mi tu odgovorite dali se te gene ispitivati i gde? i dali moze ako ih ima da se operisu? tako sam bar cula na televiziju da vi tamu u srbiji radite to! ako mogu kolika je cena? izvinite ako nisam napisala gramaticki tocno ovaj tekst ali kako sto sam rekla jas sam iz Makedonije. Doktor Severus iz onkologije mi je napisao neki Lynch I i Lynch II kancerski sindromi i Peutz-jegher sindrom. Sta su oni, molim vas, odgovorite..
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

marijanag napisao:postavila sam isto pitanje na forumu za onkologiji ali nisam mogla razumeti jer sam iz Makedonije,...
Sto onda postavljas, kad osim Makedonski ne razumes drugi jezik? Postavi na Mkd forumu!!!
Ili ocekujes da ti tamara prevede na tvom jeziku? Svasta bre ljudi! Pa potrudi se malo, 90% reci su iste.
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od marijanag »

pa ako ni si videla potrudila sam, sve sam napisala na sprskom, a ja odgovor ne trazim od tebe pa sto se javljas ti! i zamolila sam fino za odgovor ali eto ima takvih kao ti sta se javljaju kad ih niko ne trazi...ccc idu u osnovnoj skoli prvo pa posle ucleni se na forumu, jer ti kultura ne odgovara za ovaj forum...cenis se vise nego doktore...
Jedna
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jedna »

marijana, sedi....kec! :lol:
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od marijanag »

znam da imam gresaka ali imam samo 22 godina ali ajde ti kazi nesto na makedonskoj kad se pras da sve znas, da vidimo koliko se ti razumes u jezike..i ako malo imas postovanja jer vidis o koliko osetljivo prasanje se radi ja mislim da ti je bolje da cuits.. sta se pa ti razumes o onkologii molim te, pa i u jezike... sedi tagogje kec...
Jedna
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jedna »

Drago moe Ohridsko chupe, da ne navleguvame koj podobro govori jazici, toa ne e tema na forumov.
Zborot mi bese: Pocituvaj go jazikot na domakjinot (Srpskiot jazik vo ovoj slucaj), postavuvaj prasanja na toj jazik i sto e najvazno-obidi se da go razberes odgovorot koj ti e daden! Gospodinot severus (dokolku pamtenjeto me drzi) mnogu ubavo ti objasni vo vrska so tvoeto prasanje, no ti...seuste prasuvase se edno pa isto! Kao ne razbiras! A od druga strana gledate TV pink i drugi Srpski kanali, gi znaes sigurno napamet site Cecini pesni i ostali Srpski narodnjaci, a ovde.... " Ja ne razumem nista!" Ma daj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od marijanag »

ma idi bestraga...
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od marijanag »

hehe. ....i molicu lepo u kom cecinoj pesmi se spominje Peutch-jetz sindrom pa da razumem ..? ajt
Odgovori