tackice na penisu?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
tackice na penisu?
ja sam bio kod doktora u vezi toga rec je o onim "fibrilama"(valjda se tako kaze
) ttj. belmi tackicama na koje se javljaju samo sa jedne-donje strane penisa imaju gotovo svi muskarci neko u manjoj meri neko u vecoj toliko ja znam e sad problem je u tome sto to mene svrbi jel postoji neka krema ili bilo sta cim bi se smanjio svrab i kolicina tih "tackica".ja znam da se to samo moze skidati laserom!molim komentar,tnx!

ma jok to ti je sasvim normalno kod muskaraca doktor je to pogledao i ono odmahnuo glavom ja sam posle nasao nesto na netu ali tu je bilo price samo o otklanjanju laserskim putem nista o nekoj kremi mada ja mislim da postoji neka krema za to ali opet mislim da je moguce da se to ponovo vraca posle kreme pa zato i ja hocu da saznam neshto vishe o tome!a koliko sam skontao one su ti obezbedjuju vlaznost kozi i stite od prljavshtine penis, pa sad dobro bi nam dosao savet doktora! ali sve u svemu nema razloga za brigu 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 12:09 am
Brate XXX, ja imam isti estetski problem.Na netu sam citao da to ima cak 30% muskaraca,ali bez obzira na to ja cu kontati da to uklonim.Ima par opcija:neka krioterapija-zamrzavanjem tih tackica pa onda se one uklone, onda imas uz lokalnu anesteziju da se fizicki uklone,i imas tretman CO2 laserom sto je navodno najbolje.Moras da se raspitas kod tog tvog doktora KAKO SE TO UKLANJA a ne da ti on kaze kako je to normalno... To mi vec znamo... Sve je ok nemoj nista da brines samo strpljivo i nesto ces vec skontati.Nemoj samo da te ta glupost sprecava da zadovoljavas zene!!!!!!!!!
Samo k**** brate i ziv bio!!! Ajde javi na tvom postu ako si nesto novo saznao! POZDRAV!
Samo k**** brate i ziv bio!!! Ajde javi na tvom postu ako si nesto novo saznao! POZDRAV!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ali ako uklonis zlezde susice ti se sluzokoza, kao kada bi uklonio pljuvacne zlezde susila bi ti se usta ili suznu zlezdu bilo bi ti suvo oko. Ne treba bezati od prirode i zasto mislite da je to ruzno. Sve sto je prirodno je lepo!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 2:56 pm
Pomoc
I kod mene je problem isti samo sto imam crvene tackice po penisu,ne znam sta je to,nikada do sad nisam imao tako nesto......da li neko zna sta je problem.
I ja imam taj problem... bar mislim 
Pricate o pearly penile papules?? Bele tacke na glavi penisa?
Ajde stvarno ako neko nesto sazna vise neka pise obavezno!!
Ja sam razmisljao da idem da se raspitam za krio terapiju... pre nego laserom, jer mislim da je taj laser skup...bar je tako po forumima u USA.
Ljudi su isli na laser, i odlicni su rezultati, samo sto kosta dosta... ako se ne varam pominjali su oko 500 dolara.. kako gde.
Nadam se da je u Srbiji jeftinije.. ipak smo socijala..

Pricate o pearly penile papules?? Bele tacke na glavi penisa?
Ajde stvarno ako neko nesto sazna vise neka pise obavezno!!
Ja sam razmisljao da idem da se raspitam za krio terapiju... pre nego laserom, jer mislim da je taj laser skup...bar je tako po forumima u USA.
Ljudi su isli na laser, i odlicni su rezultati, samo sto kosta dosta... ako se ne varam pominjali su oko 500 dolara.. kako gde.
Nadam se da je u Srbiji jeftinije.. ipak smo socijala..