niko ne zna sta je.....

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lorenco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 12:55 am

niko ne zna sta je.....

Post od lorenco »

evo sta mi se desilo
jednom prilikom dok sam imao odnos sa djevojkom malo mi se ogulila kozica ispod glavica
posle je na to mjesto pocelo da mi se crveni i posle nekoliko dana je preslo u bijelu boju! isao sam kod doktora i doktor mi je dao mast daktanol mazao sam redovno ali nista se nije promijenilo! posle sam opet isao kod drugog doktora i on mi je rekao samo da mazem pantenol mast kao da to nije nista strasno uzimali su mi bris i kao nije gljivicno oboljenje kao trebace dosta da prodje ali nije nista opasno! djevojku sam natjerao da ode kod ginekologa i sve joj je najnormalnije i sve je u redu! proslo je evo pola godine od tada
sad mi je oko cijelog glavica kao ispucala koza i boja koze se razlikuje puno je svjetlija a na samom glavicu mi je kao da se koza ljusti i skoro je skroz bijela sa tim sto mi se iznad genitalija pojavio nepodnosljiv svrab! mislio sam da nisu stidne vaske kupovao sam sampon za to ali nista ne pomaze! sad mi je i oko genitalija drugacija boja od boje koze! ne znam vise sta da radim i kod koga da idem! jeli se desavalo ovo nekome???
ima li neko neki savjet??
lorenco
Novi član
Novi član

Post od lorenco »

ima li iko strucan da pomogne?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

pobogu idi kod urologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lorenco
Novi član
Novi član

Post od lorenco »

pa eto isao sam pa mi je rekao da mazem pantenol mast smijesno :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

pa eto, problem reshen, vodi rachuna o svom organu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lorenco
Novi član
Novi član

Post od lorenco »

nije rijeseno nista jer nema nikakvih promjena sve je isto
da ima ne bih trazio pomoc odje
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

a da promenish doktora???
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

I moj savet ti je da promenis lekara,

to sto si opisao, kao neka vrsta perutanja je obicno gljivicno oboljenje, ne mora daktanol da pomogne, mozda ti treba neko jace sredstvo, kansen ili kanesten, isto sredstvo samo su druge firme, trazi Bayerovo, ali najbolje ja da promenis lekara, da ponovo uradis bris, mozda i analizu uretre, uradi i urinokulturu.

Ako nemas volje da se objasnjavas sa lekarima , proveri koje privatne labaratorije to rade, pa sam uradi nalaze, a na osnovu nalaza terapiju, bitno je da znas da li imas mozda i bakterije ili su izolovane samo gljivice .
Odgovori