Koleno

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
favre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 11, 2008 1:24 pm

Koleno

Post od favre »

Pre 3 meseca povredio sam koleno blago ga iscasio.Snimio sa na MR i sve je ok sem izliva iz burzne kese.Posle mesec dana sam poceo da treniram i sve je bilo ok do jedne situacije kada mi se to ponovilo otprilike isto kao i prvi put.Odmaram vec 2,5 meseca, idem na terapije su SELTERS banju osecam se dobro jedinio osecam bol kada zelim da koleno savijem potpuno, da dohvatim petom guzu.Bol se javlja u jami iza kolena sve ostalo je uredu.Molim vas recite mi o cemu se radi i sta dalje da radim.Hvala unapred Ivan iz Mladenovca!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Sa zadnje strane kolena se nalazi nekoliko sluznih kesica. Desava se da se neka od njih prepuni sluznom tecnoscu usled povrede, prenaprezanja zgloba ili nekog zapaljenja. Ukoliko kesica ostane prepunjena, ona moze da predstavlja mehanicku prepreku potpunom savijanju kolena.
Odgovori