jato bubuljica po ledjima :(

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
laly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 1:31 am

jato bubuljica po ledjima :(

Post od laly »

molim za pomoc!!!prije 4-5 dana primijetila sam po ledjima jato sitnih bubuljica i izgleda da se to sve vise siri,svrbi me uzasno i jako je crveno!!!inace nemam problema s bubuljicama,niti sam kad imala...heeelp :( :( :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

LUTZ mixturu (pravi se magistralno) naneti nakon muckanja flasice PRSTIMA (ne vatom) na ledja. prvih dana uklanjati nakon nekoliko sati, a kasnije drzati celu noc
laly
Novi član
Novi član

Post od laly »

drbgd napisao:LUTZ mixturu (pravi se magistralno) naneti nakon muckanja flasice PRSTIMA (ne vatom) na ledja. prvih dana uklanjati nakon nekoliko sati, a kasnije drzati celu noc
nisam bas upucena sta je to ustvari? :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

flasica koja se dobije u apoteci :)
laly
Novi član
Novi član

Post od laly »

drbgd napisao:flasica koja se dobije u apoteci :)
ahaam :D hvala
Monica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 11, 2008 4:45 pm

Post od Monica »

Verovatno postoji nekoliko vrsta tih bubuljica na ledjima. Ja sam posle mora dobila neke sitne bubuljice po ledjima, bila sam ocajna. Cula sam od drugarice za Doroslavcev losion, i zaista mi je pomogo, za nedelju dana sam u potpunosti ocistila ledja! Preporucujem svima!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

razlozi za pojavu bubuljica u ovolikom obimu i na ovoj regiji su zaista mnogobrojni, od alergija do infekcija bakterijama pa do hormonalnih poremecaja...

mislim da je u svakom sluchaju bolej otici da to pogleda dermatolog nego se lechiti na svoju ruku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori