Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
molim za pomoc!!!prije 4-5 dana primijetila sam po ledjima jato sitnih bubuljica i izgleda da se to sve vise siri,svrbi me uzasno i jako je crveno!!!inace nemam problema s bubuljicama,niti sam kad imala...heeelp
LUTZ mixturu (pravi se magistralno) naneti nakon muckanja flasice PRSTIMA (ne vatom) na ledja. prvih dana uklanjati nakon nekoliko sati, a kasnije drzati celu noc
drbgd napisao:LUTZ mixturu (pravi se magistralno) naneti nakon muckanja flasice PRSTIMA (ne vatom) na ledja. prvih dana uklanjati nakon nekoliko sati, a kasnije drzati celu noc
Verovatno postoji nekoliko vrsta tih bubuljica na ledjima. Ja sam posle mora dobila neke sitne bubuljice po ledjima, bila sam ocajna. Cula sam od drugarice za Doroslavcev losion, i zaista mi je pomogo, za nedelju dana sam u potpunosti ocistila ledja! Preporucujem svima!
razlozi za pojavu bubuljica u ovolikom obimu i na ovoj regiji su zaista mnogobrojni, od alergija do infekcija bakterijama pa do hormonalnih poremecaja...
mislim da je u svakom sluchaju bolej otici da to pogleda dermatolog nego se lechiti na svoju ruku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.