bol u donjem delu ledja
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:07 pm
bol u donjem delu ledja
nekih nedelju dana me muci bol u donjem delu ledja koji se proteze kroz levu nogu. Ujutru mi je uglavnom bolje, ali uvece taj bol postaje jaci i cini mi se kao da mi se neki zivac ukljestio...Inace imam 20 godina. Isla sam na tri tretmana akupunkture i nisu mi posebno pomogli, ne znam da li bih trebala ponovo da idem? Da li to moze da bude posledica umora, preteranog sedenja ili stanja, posto sam pocela da radim?
... LEZI! OMARAJ!
... imas sve simptome diskus hernije ...
To zahteva mirovanje par dana, zavisi od stepena ...
Sedenje je siguran uzrok, jer prilikom istog slabe misici ...
Kad bol prodje, vezbaj!
Pogledaj teme u ovom forumu, ima dosta ljudi sa istim simptomima ...
Takodje naci ces i spisak vezbi ...
Za pocetak, miruj, pa kod lekara ...
To zahteva mirovanje par dana, zavisi od stepena ...
Sedenje je siguran uzrok, jer prilikom istog slabe misici ...
Kad bol prodje, vezbaj!
Pogledaj teme u ovom forumu, ima dosta ljudi sa istim simptomima ...
Takodje naci ces i spisak vezbi ...
Za pocetak, miruj, pa kod lekara ...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
akupunktura i ako pomogne to ej simptmatska terapija i pomogne umanjenju bolova a ti morash da saznash shat to vrshi kompresiju nerva zbog kog osetish taj bol duz noge!
Zvuchi kao lumboishijalgija i pochetak diskus hernije!
Izbegavaj promaju, hladnocu, sedenje ispod klime, nema brzih pokreta i cimanja, zaboravi okretanje u levo i desno iz struka, nema savijanja preko stomaka, sve shto hocesh da dohvatish idi u chuchanj, ustajanje i sedanje i leganje u krevet radi polako, bez bacakanja, nema turskog seda, izbegavaj dugo sedenje, i sedenej uopshte, znachi samo lezeci polozaj i hodanje.
I nikako ne smesh da se ugojish i ako imash vishka kilograma odmah na dijetu i nikakvo noshenje tereta!
I naravno kod dr opshte prakse da dobijesh uput za neurologa da se vidi shat je to, da se snimish pa da se vidi gde je glavni problem!
Zvuchi kao lumboishijalgija i pochetak diskus hernije!
Izbegavaj promaju, hladnocu, sedenje ispod klime, nema brzih pokreta i cimanja, zaboravi okretanje u levo i desno iz struka, nema savijanja preko stomaka, sve shto hocesh da dohvatish idi u chuchanj, ustajanje i sedanje i leganje u krevet radi polako, bez bacakanja, nema turskog seda, izbegavaj dugo sedenje, i sedenej uopshte, znachi samo lezeci polozaj i hodanje.
I nikako ne smesh da se ugojish i ako imash vishka kilograma odmah na dijetu i nikakvo noshenje tereta!
I naravno kod dr opshte prakse da dobijesh uput za neurologa da se vidi shat je to, da se snimish pa da se vidi gde je glavni problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pre nekoliko meseci na kosarci me je prvi put zabolelo ali je relativno brzo proslo, pre 2-3 sedmice sam radio mrtvo dizanje i tad me je zanemarljivo bolelo ali je bol bio prisutan 2-3 dana, juce posle kosarke me je zabolelo tolko da sam jedva ustajao,
ali se bol nigde ne proteze npr ka nozi. Mada jednom me je uz taj bol boleo i levi guz, ali ne na nacin kao posle dugog sedenja i sl.
Tokom mrtvog dizanja me nije uopste bolelo vec se tek sutradan bol javio.

Tokom mrtvog dizanja me nije uopste bolelo vec se tek sutradan bol javio.