Bol u kostima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
olala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 9:03 am

Bol u kostima

Post od olala »

Postovani,
Vec nekoliko meseci imam bol u kostima koji se javlja uglavnom uvece, a ponekad i u toku dana, narocito ako mirujem (npr. kad sedim duze vreme na poslu i sl.). Bol nije jak ali je vrlo iritantan, javlja se najcesce u predelu kostiju ispod kolena i na vratu (cini mi se zglob vratnog dela kicme sa glavom), mada ponekad zahvati i ruke, sake itd.
Sta bi moglo da bude u pitanju?
Kome da se obratim i kakve nalaze bi trebalo uraditi?

Unapred hvala.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ma zalost, bol kao simptom je suvise cest kod mnogih bolesti da samo na osnovu javljanja bola mislim da ni priblizno ne moze da se kaze o cemu se radi, osim da se nagadja. Mislim da je najbolje da se javite reumatologu ili ortopedu kada ce se na osnovu detaljnijih podataka i pregleda odrediti koji je najbolji put za odredjivanje uzroka Vasih tegoba.
Odgovori