Nisam znala tacno gde da smestim temu.Ima problem koji traje vec dva meseca. Pocelo je tako sto me je zabolela leva plecka, rame i ruka. bol pocinje negde u sredini gornje polovine ledja, i kao neka zica ide kroz plecku, niz ruku sve do prstiju koje povremeno trne, kao cela saka. Tesko mi je da ruku drzim spustenu ili niz telo. Jako me boli misic ruke ispod ramena, kao da ima stalnu upalu misica. Bol me jako iritira, postala sam jako nervozna, jer nikad ne prolazi. Obavila sam niz pregleda, NMR vrata i gornjeg dela kicme. NMR vrata je pokazala znakove degenerativnih promena, NMR gornjeg dela kicme da nema diskus hernije. Radila i elektromioneurografiju, i nema znakova motorne bolesti neurona, ali nije iskljucena lezija kod prsljena C7, odnosno nesto mi iritira koren nerva. Primila sam oko 30 injekcija (voltaern, ketonal, dexason, i dva diprophosa), ali slaba vajda. Sta da radim?
Napominjem da radim, mnogo vremena provodim u voznji, imam dete od 3 i po godine oko kojeg uvek ima posla,...
Potreban savet neurologa
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 2:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5