"promena" na kuku

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
minaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

"promena" na kuku

Post od minaa »

pre nekih 5 god pojavila mi se velika bubuljica na kuku koju sam ja iscedila- bila je puna gnoja, neko vreme se obnavljala i ja sam je cistila a posle nekog vremena postala je tvrdja i vise se nije mogla iscediti. Kao da je nekako ulazila u kozu i posle nekog vremena se formilalo nesto kao masno tkivo koje me je bolelo i stasno svrbelo. Ono se mogu reci kretalo-u toku perioda se pojavljivalo kao ispupcina na kozi, a zatim se povlacilo. Nekada me je ceo kuk boleo on njega. Kozni lekar na VMA je okarakterisao kao promenu na kuku i rekao mi da ako mi Bas smeta uklonim hiruski. Dvojca hirurga su to opet u razlicitim vremenskin intervalima gledala i rekla nesto slicno prethodnom mada ih je cudilo sto me to boli i svrbi.

Molim za pomoc i savet sta da radim...
"Mi i ne znamo kolike snage i kakve sve mogucnosti krije u sebi svako zivo stvorenje, i ne slutimo sta sve mozemo...To se otkriva samo u velikim i izuzetnim trenucima kao sto su ovi u kojima Aska igra za svoj vec izgubljeni zivot."
Odgovori