Šta bi moglo biti???

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
deyo23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 5:02 pm

Šta bi moglo biti???

Post od deyo23 »

Pozz

Prije malo vise od mesec dana, kućni mačak (koji lunja dosta vani :roll: ) je doneo buve u kuću, i mene i mamu su bukvalno izgrizle po cevanicama, nju malo manje a mene puno više. nismo znali sta je bilo dok nismo bacili ampule i prestalo je. Ja sam bio izujedan cak i po butinama. Posle toga su mi natekli limfni čvorovi na preponama, ne baš previše al sam ih osetio i bolele su me. U isto vreme baš tada kad sam bio izujedan, na preponskom delu sam imao 3 ujeda jedan do drugog u razmaku od 0,5 cm, i nikako nisu prolazili...onako se kao smire, pa opet iskoče, izgledaju kao bubuljice ali žućkaste boje. Posle 7 dana bolovi su prestali, i ove "bubuljice" su kao nestale, kao samo ožiljci ostali, osim ove treće iz koje je cak dlaka rasla pa sam je pokusao izvaditi i sada izgleda isto kao da se raskrvarilo ispod kože i crveni se dosta. Moje pitanje je, pošto su te tri "bubuljice" odmah pored mesta gde mi je limfni čvor, jel se možda sada telo čisti ili šta???

Za bilo kakav savet zahvaljujem!

:)
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

javite se infektologu i ispricajte do detalja sta se desilo.
Odgovori