Ljushti se koza sa dlanova i prstiju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Digit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 12:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Ljushti se koza sa dlanova i prstiju

Post od Digit »

Desi mi se jednom u 2-3 godine da mi se ljushti koza sa dlanova i prstiju obilno, sad trenutno sam u tom nekom periodu..
Inache posle mesec dana se sve dovede u red samo od sebe.
Zanima me jel bi mogli da mi preporuchite neku kremu da mi malo brze prodje taj period zato shto stvarno ruzno izgleda ...
sophie87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 6:40 pm

Post od sophie87 »

I meni je tako bilo, samo mi je Neutrogena pomogla.
Pozdrav!
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Meni se to desava svake godine od kad znam za sebe. U poslednje 3-4 god sve slabije i slabije (sad imam 23). Bilo je dana kad nisam mogao da ukresem upaljac ili da zakopcam dugmice na pantalonama ili kosulji jer bih raskrvavio prste... Isto tako, pocne u ovo doba godine i traje tamo negde do kraja juna.
Pantenol krema mi pomogne da brze prodje.

Pozzz
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Pantenol krema ili Jekoderm i obavezno BEVIPLEX piti.
Digit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 12:23 am
Kontakt:

Post od Digit »

Sta to prouzrokuje da se koza tako ljushti odjednom ?
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

U mom slucaju je nasledno. Moja majka, kada je bila mala isto joj se desavalo a kako je odrastala gubilo se (kao i meni). Jeo sam sargarepu i vitamin A, ali su se dlanovi ljustili bez obzira na to...
dragana0375
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 03, 2008 5:38 pm

Post od dragana0375 »

to o cemu ste pisali me podseca na ekcem.Jos ako postoje i plikovi ispunjeni tecnoscu i ako svrbi to je to bez greske
zdravo zivo
hush...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm

Post od hush... »

Moj problem je slican ali i drugaciji... I molio bih nekoga za pomoc... Trenutno nisam kuci tako da se ne mogu obratiti dermatologu... Naime, kada perem ruke, preciznije shto duze vremena provodim pod vodom (tusiranje) koza na dlanovima pocne da mi bubri kao da sam ostao u moru oko sat vremena... (to se deshava i kada su mi dlanovi pod vodom cak i samo 1 min) i onda pocne koza na dlanovima da me malcice pecka... Poceo sam da mazem ruke kremom, mada ne vidim da pomaze... Ubrzo se koza vrati u normalu(nekih 5 minuta) i sve bude kako treba, mada se plasim da moze da se stanje i pogorsa... Sta da radim?
Odgovori