Desi mi se jednom u 2-3 godine da mi se ljushti koza sa dlanova i prstiju obilno, sad trenutno sam u tom nekom periodu..
Inache posle mesec dana se sve dovede u red samo od sebe.
Zanima me jel bi mogli da mi preporuchite neku kremu da mi malo brze prodje taj period zato shto stvarno ruzno izgleda ...
Ljushti se koza sa dlanova i prstiju
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Meni se to desava svake godine od kad znam za sebe. U poslednje 3-4 god sve slabije i slabije (sad imam 23). Bilo je dana kad nisam mogao da ukresem upaljac ili da zakopcam dugmice na pantalonama ili kosulji jer bih raskrvavio prste... Isto tako, pocne u ovo doba godine i traje tamo negde do kraja juna.
Pantenol krema mi pomogne da brze prodje.
Pozzz
Pantenol krema mi pomogne da brze prodje.
Pozzz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 03, 2008 5:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moj problem je slican ali i drugaciji... I molio bih nekoga za pomoc... Trenutno nisam kuci tako da se ne mogu obratiti dermatologu... Naime, kada perem ruke, preciznije shto duze vremena provodim pod vodom (tusiranje) koza na dlanovima pocne da mi bubri kao da sam ostao u moru oko sat vremena... (to se deshava i kada su mi dlanovi pod vodom cak i samo 1 min) i onda pocne koza na dlanovima da me malcice pecka... Poceo sam da mazem ruke kremom, mada ne vidim da pomaze... Ubrzo se koza vrati u normalu(nekih 5 minuta) i sve bude kako treba, mada se plasim da moze da se stanje i pogorsa... Sta da radim?