Mokrenje u krevet

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Mokrenje u krevet

Post od Masha23 »

Postovani,
Imam sina od 6 godina, koji jos uvek nocu mokri u krevet. Probali smo sve: ogranicavanje unosa tecnosti u vecernjim satima, budjenje nocu, crtanje sunca kada se ne upiski i kise kada se upiski, pokloni...I ne vredi. Sada se vec probojavam, jer sledece godine krece u skolu i smatram da to nije normalno. Desava mu sei u toku dana da se upiski u vrticu. Vaspitacica kaze da je to obicno kada se zaigra i ne zeli ni po koju cenu da prekida igru (jer dok imaju edukativni deo, on zna da trazi da ide u toalet, tako da ona to povezuje sa zeljom za igrom).
Takodje se cesto zbog toga i prehladi, jer nocu bude mokar.
Vodila bih ga kod nekog strucnjaka, ali ne znam kome da se obratim. Urologu?
Najlepse vas molim za savet.
Unapred hvala.
Masha
Hadna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 10:10 pm

Mokrenje

Post od Hadna »

Draga Maso nemoj mnogo da se bojis postoje i decaci koji piske u gace i do 9-vete godine, samo mu daj "Prolom" ili Vrnjci negazirane da pije umesto obicne a kada mu kuvas nesto onda obicna voda sa cesme!!! 8) 8) Poslusaj moj savet i uspee ti, posto cista voda ocisti besiku i mokracne kanale!!!Pozdrav!!! 8) :wink: :wink:
dragana0375
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 03, 2008 5:38 pm

Post od dragana0375 »

ako niste resili problem mokrenja javite se rado cu Vam pomoci
zdravo zivo
Odgovori