Skidala sam kondilome pre tacno mesec dana radio talasim, nisam ih imala bas puno, i bili su samo na samom ulazu u vaginu. Krvarilo mi je bas dosta dugo posle intervencije skoro 15 dana(nista previse uglavnom sukrvica), bila sam kod doktorke i ona je rekla tada da je sve ok.
Evo sada je proslo vec mesec dana, a ja jos uvek osecam zatezanje i blagi bol/peckanje u tom delu, mada nema vise krvarenja. Ocigledno da eto jos ni posle malo vise od mesec dana ranice nisu zarasle (i dalje mazem fibrolan mast).
Da li je jos neko imao takvo produzeno iskustvo zarastanja? I koliko mu je bilo potrebno da se sve to vrati u normalu?
hvala unapred na odgovorima:)
sporo zarastanje nakon skidanja kondiloma
Postovana Minche,
da li si imla taj osecaj peckanja i pre skidanja kondiloma?
Ja sam imala iste simptome bola i pecenja pre skidanja kondiloma, jedan od ginekologa je rekao da me peku bas kondilomi i da ih se podhitno resim, sto sam i ucinila, no medjutim tegoba se nisam resila skidanjem kondiloma ni do dana danasnjeg!
Ako to nije slucaj kod tebe, budi samo strpljiva, meni su rane fino zarastale, trajalo je sve duze od mesec i po, ispirala sam se hipermanganom i pila imunactiv sumece tablete skoro dva meseca.
Osecaj zategnutosti i peckanje je normalno posle skidanja kondiloma!
Srecno!
da li si imla taj osecaj peckanja i pre skidanja kondiloma?
Ja sam imala iste simptome bola i pecenja pre skidanja kondiloma, jedan od ginekologa je rekao da me peku bas kondilomi i da ih se podhitno resim, sto sam i ucinila, no medjutim tegoba se nisam resila skidanjem kondiloma ni do dana danasnjeg!
Ako to nije slucaj kod tebe, budi samo strpljiva, meni su rane fino zarastale, trajalo je sve duze od mesec i po, ispirala sam se hipermanganom i pila imunactiv sumece tablete skoro dva meseca.
Osecaj zategnutosti i peckanje je normalno posle skidanja kondiloma!
Srecno!