Bradavice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Free
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 8:41 pm

Bradavice

Post od Free »

Imam na desnoj ruci 3 bradavice i to sve su po prstima , stalno idem na terapiju s technim azotom ali ne pomaze uvek ostane onaj koren , a meni je dojadilo da mi ruka stalno bude naduvena i puna plikova ... Probao sam mleko od smokve , probao sam clavex , sve sam probao ali nista ne pomaze ..... sada trenutno mazem s sokom od crnog luka .... zanima me da li imate neka resenja ? Inace sve ove moje bradavice su virusnog porekla i koren im je duboko u kozi , naponjem nisu visece niti povrsinske nego su usadjene duboko duboko :) HVALA
Free
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 8:41 pm

Re: Bradavice

Post od Free »

Free napisao:Imam na desnoj ruci 3 bradavice i to sve su po prstima , stalno idem na terapiju s technim azotom ali ne pomaze uvek ostane onaj koren , a meni je dojadilo da mi ruka stalno bude naduvena i puna plikova ... Probao sam mleko od smokve , probao sam clavex , sve sam probao ali nista ne pomaze ..... sada trenutno mazem s sokom od crnog luka .... zanima me da li imate neka resenja ? Inace sve ove moje bradavice su virusnog porekla i koren im je duboko u kozi , napominjem nisu visece niti povrsinske nego su usadjene duboko duboko :) HVALA
Mlada starica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 4:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mlada starica »

Probaj sa kalijum hidroksidom. Bezbojna tecnost, kojom premazujes bradavice. "Spali" ih u korenu.
Odgovori