Bradavice
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Bradavice
Imam na desnoj ruci 3 bradavice i to sve su po prstima , stalno idem na terapiju s technim azotom ali ne pomaze uvek ostane onaj koren , a meni je dojadilo da mi ruka stalno bude naduvena i puna plikova ... Probao sam mleko od smokve , probao sam clavex , sve sam probao ali nista ne pomaze ..... sada trenutno mazem s sokom od crnog luka .... zanima me da li imate neka resenja ? Inace sve ove moje bradavice su virusnog porekla i koren im je duboko u kozi , naponjem nisu visece niti povrsinske nego su usadjene duboko duboko
HVALA

Re: Bradavice
Free napisao:Imam na desnoj ruci 3 bradavice i to sve su po prstima , stalno idem na terapiju s technim azotom ali ne pomaze uvek ostane onaj koren , a meni je dojadilo da mi ruka stalno bude naduvena i puna plikova ... Probao sam mleko od smokve , probao sam clavex , sve sam probao ali nista ne pomaze ..... sada trenutno mazem s sokom od crnog luka .... zanima me da li imate neka resenja ? Inace sve ove moje bradavice su virusnog porekla i koren im je duboko u kozi , napominjem nisu visece niti povrsinske nego su usadjene duboko dubokoHVALA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 4:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5