Pomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milan18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 9:21 pm

Pomoc

Post od milan18 »

Pozdrav za sve, interesujeme, nije nikakva bolest, niti oboljenje, nedo bog, nego me interesuje.Kozica glavica je spojena sa glavicem na vrhu, drug mi je rekao da ce to puci jednog dana, od prevelikog sexa, bla,bla, jeli to moguce da se odstrani na drugaciji nacin, Posto mislim da mi je zbog toga vreme odnosa sa devojkom kraci. Hvala unapred
milan18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 9:21 pm

:(

Post od milan18 »

E strasno, niko nema da mi odgovori. kakav forum.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

pa potrazi po forumu to shto te muchi, o tome ima chlanaka i odgovora koliko hocesh!

i idi kod urologa, to morash da lechish!
jesi video nekad to kod nekoga? nisi!
tako da knjizicu u ruke i kod dr, nije sramota!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

nejasno mi je kako je kožica spojena sa glavićem na vrhu!? to treba da se vidi. Urolog ti može dati savjet. Jel ti može glavić da izadje van, da prevučeš kožicu? Možda imaš suženje tzv. /fimozu/...ili posalji sliku....
Odgovori