Depilacija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Depilacija
Svakog leta imam isti problem.Nakon depilacije nogu, koristim eletricni epilator, problem pocinje kada dlacice krenu da rastu. Uzasno me noge svrbe, ja ih cesam i naravno sva sam izgrebana.Sta mogu da koristim da ublazim svrab koji osecam u ovoj fazi kada mi dlacice izbijaju?Unapred hvala na odgovoru!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ima nekoliko dobrih preparata za omeksavanje vrhova dlacica koje rastu- jedan od njih je Easy care-australijski preparat koji se moze nabaviti u LDI, hvali se i Tend skin koji se moze nabaviti u apotekama. Odlican je i atopic krem 10% ali on omeksava citavu kozu, kao i Razni magistralni preparati koji se prave u apotekama moj favorit je emulzija od mesavine ulja nerca i ajkule sa pacjom masti, ceramidima i fitosojom koju je dizajnirao moj dragi kolega mr ph Silvio. Ova emulzija je malo masnija ali se dobro upija i veoma prija kozi u ovim letnjim mesecima uz vodu i sunce.
A za one sa debljim dlacicama narocito ako su jos i tamne a koza svetlja ipak je najbolje resenje trajno uklanjanje malja
A za one sa debljim dlacicama narocito ako su jos i tamne a koza svetlja ipak je najbolje resenje trajno uklanjanje malja
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.