HYDRO GEL

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Jekiska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 1:37 pm

HYDRO GEL

Post od Jekiska »

Pre dve nedelje sam bila na pregledu kod dr. Gorane, i dobila sam od nje preporuku da koristim gel sa salicilom, za umivanje 2 puta dnevno i da koriustim kremu SebaMed Hydro Visio Gel, ili Hydro Gel, krema, u "obliku" gela, koju u toj apoteci prave po recepturi slicnoj SebaMed kremi, malopre pomenutoj. Imam utisak da mi je lice malo suvlje od kako ovo koristim, ali i cistije od mitisera, kako crnih, tako i belih.
E sad, da li ima neko ko koristi ove preparate, da podeli sa mnom iskustva? I jos nesto: ovaj SebaMed gel koji sam uzela, kako mi je ona rekla, je za masnu i normalnu kozu, mada sam videla da postoji i za osetljivu. Da nisam mozda promasila, ipak je meni koza suva..... Mada, doktorka mi je tako rekla. By the way, uzela sam i taj njihov Hydro Gel. Nije los....mada, meni ne hidrira dovoljno....bar mi se tako cini....
Volela bih da mi neko da neki komentar sa slicnim iskustvima.....Nemam pojma o toj medicinskoj kozmetici. Prvi put sada i imam malo problematicniju kozu.
Hvala unapred!
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

Post od ivanhoe »

Eto, ja postavih istu temu a nisam dovoljno trazio da nadjem ovu. Ja bas planiram da kupim taj gel, ali vidim da ga izgleda niko ovde nije probao...
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

ja sam probala taj seba gel, i to sam negde i spomenula. Bio mi je ok, ali ovaj gel koji sada koristim (isto seba care gel za problematicnu kozu) mi je daleko bolji. No, on je za lice sa bubuljicama.
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

Post od ivanhoe »

Iksa, kako se tacno zove taj gel koji ti je bolji?
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

sebamed care gel iz kolekcije clear face. u kombinaciji sa sebamed sapunom pun pogodak!
Odgovori