Imam 29 godina i patim se sa bubuljicama od srednje skole.
obishla sam sve intitucije u potrazi za resenjem i nisam imala srece. bila sam u Avalskoj(tecni azot je neko vreme pomagao ali ne zadugo), studentskoj poliklinici,u domu zdravlja, u KBC Zemun. koristila sam Dercome, Sebamed, Eucerin, Skinoren, Airol (iz Grcke), razne washing gelove razne miksture, Kotoderma -losion sa antibiotikom, sa eritromicinom, klindamicinom i razne miksture koje su mi mirisale i licile na blato, i nista. drugarica mi je preporucila taj salon Gala, gde se rade ciscenja, po njihovom misljenju nemam ni bakterije ni gljivice vec uzasno masno lice, ne smem da koristim kreme, vec samo losion sa alkoholom i da jednom mesecno dolazim na ciscenje. to mi nekad pomaze, a nekada vec posle 2 dana imam upaljene bubuljice. napominjem da mi bubuljice izlaze uglavnom po bradi i donjem delu obraza, na celu i nosu nikad, ili 1 godisnje. ne znam vishe sta da radim ovo je krajnje dosadan problem.
ima li neko neki savet ili slicno iskustvo?
unapred hvala
da li neko koristi usluge kozetickog salona GALA na Banjici?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Jos jedna stvar je preostala, proveri hormone. PO tvom opisu, najverovatnije su oni uzrok. Sto bi se reklo, zdaba ti skidas masnocu sa povrsine, kada se pod dejstvom androgena ona neprekidno u povecanoj kolicini luci, pa ako jos dodamo i zatvorene pore- eto haosa! Meni su diane resile problem (on doduse nije bio bas veliki, ali sam takodje probala svasta). I naravno, obavezno kozmeticar na mesec ipo.
Kao osnovnu negu, odaberi potpuno nemasne proizode.
Iksa, da li znas nekog dobrog kozmeticara ?Iksa napisao:Jos jedna stvar je preostala, proveri hormone. PO tvom opisu, najverovatnije su oni uzrok. Sto bi se reklo, zdaba ti skidas masnocu sa povrsine, kada se pod dejstvom androgena ona neprekidno u povecanoj kolicini luci, pa ako jos dodamo i zatvorene pore- eto haosa! Meni su diane resile problem (on doduse nije bio bas veliki, ali sam takodje probala svasta). I naravno, obavezno kozmeticar na mesec ipo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 20, 2008 11:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
juce sam bila kod doktora shera u Zavodu za dermatolosko veneroloske bolesti. na brzu brzinu me je pregledao i dao mi je dve kreme-jednu ya dan koja po njegovim recima treba da deluje nakon 8 dana i nema u sebi hormone i jedna za noc (zuckaste boje) koja se stavlja pola sata pre spavanja. obe fenomenlano brzo upijaju i lice posle njih ostaje suvo. takodje mi je rekao da dodjem pre nego sto krenem na more. napomenuo je da sam ja sama sebi to napravila (mada sam mu reklad a ja lice ne diram ne cedim i sl, na sta je on odgovorio da je to od raaznih mazanja) da li ste imali vi iskustva sa njim?