Zlezda
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 6:27 pm
Zlezda
Ognjem ima5,5 meseci,pre neko vece dok smo ga kupali,primetila sam da mu je ispod pazuha iskocila zlezda,vodili smo ga kod doktora,kazu da je od vakcine bsg koju je primio u porodilistu,ta vakcina odlicno izgleda pa me zanima sta bi jos mogao biti uzrok i ima li razloga za brigu
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 6:27 pm
evo posto niko nije imao ovaj problem,mi smo ga resili pa da vam kazem u slucaju da neko jos bude imao ovaj problem
zlezda jeste reakcija ne bsg vakcinu,neka deca tako reaguju,bezbolno je i ne smeta,sama po sebi zlezda ce puci i iscureti,nema razloga za paniku,nista nije opasno,kada pukne,radi preventive treba ga odvesti na previjanje i samo to,Ogi sada ima skoro 9 meseci i zlezda je jos tu,nije pukla ali koliko se meni cini jos joj je malo ostalo...
zlezda jeste reakcija ne bsg vakcinu,neka deca tako reaguju,bezbolno je i ne smeta,sama po sebi zlezda ce puci i iscureti,nema razloga za paniku,nista nije opasno,kada pukne,radi preventive treba ga odvesti na previjanje i samo to,Ogi sada ima skoro 9 meseci i zlezda je jos tu,nije pukla ali koliko se meni cini jos joj je malo ostalo...