sta da radim?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
neadj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 20, 2008 10:52 pm

sta da radim?

Post od neadj »

Imam 39 godina,porodila sam se pre 9 meseci.Trudnoca je bila veoma teska i skoro sam je celu prelezala, zbog mioma koji se nalazi na materici imala sam ceste kontrakcije. U toku trudnoce sam pocela da osecam bolove u petama i sakama. Narocito ujutro kada bih htela da ustanen nisam mogla da stojim na nogama od bolova i nakon 5-6 koraka bolovi bi se smanjili. nakon porodjaja krace vrijeme nisam primecivala te bolove ali vec nekoliko meseci bolovi su se vratili. Najjace bolove u sakama osecam kada su nagle promene vremena a pete me bole stalno - kada se krecem bol je slab ali posle odmmora kada hocu da ustanem bolovi su tako jaki da nekoliko prvih koraka napravim sa mukom. Bol je u sredini peta.
Jos uvek dojim,beba je zdrava i lepa i ne osecam neke simptome sto se mioma tice.
Kada sam se zalila mom ginekologu on mi je na to odgovorio da nema pojma sto bi to moglo da bude.
Sta da radim, kome da se obratim veoma sam zabrinuta
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Otidjite fizijatru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
neadj
Novi član
Novi član

Post od neadj »

od cega bi mogli da poticu takvi bolovi?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

od kichmenog stuba!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
neadj
Novi član
Novi član

Post od neadj »

dali povecanje telesne tezine moze da bude uzrok tome posto sam se jako ugojila jos u trudnoci i nikako da skinem kilazu.Sve odlazem dok dojim.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

naravno, i lezanje i povecanje telesne mase i atrofija mishica i neaktivnost...
neadj
Novi član
Novi član

Post od neadj »

:P hvala vam, i od samog razgovora coveku bude lakse. Poslusat cu vas savet. :P
Odgovori