ucestalo mokrenje...nepoznat uzrok..?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zdera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ucestalo mokrenje...nepoznat uzrok..?

Post od zdera »

Prvi put pocelo prije pola godine imao sam nagon svakih 10min da idem da mokrim zatim se pogorsalo pa je poceo da me boli donji dio besika, pecenje tokom mokrenja ,ustajanje svaku noc da mokrim, jednom prilikom mi je pri zavrsetku mokrenja izaslo malo krvi(1-2 razblazene kapljice)...prvo izvadim nalaz urina koji je bio los i daju mi inekcije Gerimicin a posle njih da nastavim sa Cefaleksinom...kad sam ponovio nalaz urina sve je bilo u redu al i dalje isti simptomi(bolje nego na pocetku)..odem kod urologa ispricam mu sve i da mi terapiju Doxsiciklin(nisam siguran za ime) tablete posle njih da nastavim sa Baktrimom i da uradim Ultarzvuk bubrega,besike...ultrazvuk pokazao da imam ciste na bubrezima(nasledne-policisticne)..sledeci put kad sam posao rekao mi je da uradim kompletne labaratorijske nalaze, bris uretre,test na mokroplazme i chlamidiju ali su nalazi bili u redu...onda mi je rekao da je "mozda upala" da se utoplim dolje ,da ne brinem i "u strahu su velike oci"...poslusam savjet i pravim se mjesec dana da je u redu i po preporuci podjem kod drugog urologa(kazu najbolji) on mi da da uradim spermogram, urinokulturu i urin medjutim svi nalazi u redu , sad cekam sledecu nedelju da vidim sta dalje...

p.s. jedno vrijeme mi je na glavicu izlazilo crvenilo od sperme i na Antibiogram je pokazalo bakteriju Klabsiella spp.Dali su mi da pijem Ciprofloxacin nakon cega je crvenilo nestalo...

ako imate bilo kakav predlog sta je/bi moglo da bude recite...Hvala
zdera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zdera »

zaboravio sam da dodam da sam juce zavrsio sa Detrusitol (4mg dnevno)tabletama koje mi nisu nista pomogle...
Odgovori