upala pise kod bebe

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nina-nana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 29, 2007 12:18 pm

upala pise kod bebe

Post od nina-nana »

Ja se izvinjavam ali imam bebu od 10 meseci(koja je uzgred bila pod upalom pluca) i nemam veremanda listam.Treba mi hitno savte jer zivim u Emiratima gde doktor pedijatar nece ni da pogleda pisu bebe jer kako kazu to nije njihov problem niti se oni time bave jer se njihova deca obrezuju.
Mom sincicu(izrazavacu se potpuno "narodski") jos nije prevucena kozica preko glavica.Malo "viri"Glavic ali to je sve.Ja sam po savetu lekara njemu to od 3 meseca povlacila radi odrzavanja higijene i juce sam primetila da mu je koza na vrhiu(vidi se kad se povuce) upaljena,naduvena ,samo sto ne prokrvari,odrana.Molim vas recite mi o cemu se radi?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Koza ha vrhu cega....glavica ili na vrhu kozice koja ga prekriva?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
nina-nana
Aktivan član
Aktivan član

Post od nina-nana »

Vragolasta Amfibija napisao:Koza ha vrhu cega....glavica ili na vrhu kozice koja ga prekriva?
Koza koja prekriva glavic.Ovako se ne vidi dok se ne povuce malo i onda se moze videti,crvena...kao da mu je neko skinuo prvi sloj koze.Nekih 2 ,3 mm u krug.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Moze da bude od preteranog rastezanja,pa je popucala ili od infekcije zbog koje se upalila.
Potrebno je da ispirate npr cajem od kamilice koji ima blago antisepticko dejstvo i ukoliko mozete,kupite neku antibiotsku mast koju cete stavljati ujutru i uvece nakon ispiranja cajem.
Znaci,povucete kozu,isperete kamilicom,obrisete nezno ,namazete kremu i vratite kozu.Ujutru i uvece.Pratite par dana pa vidite da li deluje.
I onda se javite da vidimo sta dalje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
nina-nana
Aktivan član
Aktivan član

Post od nina-nana »

Hvala puno!
Odgovori