Glans neosetljiv

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
odisej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 10:16 pm

Glans neosetljiv

Post od odisej »

Prvi put kada sam primetio problem, mislio sam da je problem sa erekcijom, obratio sam se urologu koji nije uspeo da ustanovi problem. Medjutim tada ni ja nisam bio svestan problema u potpunosti. Radi se o tome da mi je glans postao potpuno neosetljiv na dodir, toplo, hladno, ne daje signale da li imam erekciju itd, jednom recju prestao je da bude erogena zona. I dalje mogu da imam erekciju, mogu da imam odnos, ali mi ovaj problem sve vise smeta a ogleda se i u tome da ponekad u toku odnosa, npr tokom promene polozaja erekcija prestane. I erkecija nije tako jaka kao pre pojave problema a prilikom mokrenja ne mogu do kraja da izbacim tecnost a da ne pomognem rukama pritiskom u korenu penisa ili nize. Sve sam vise nesiguran u sebe i to dodatno uvecava problem, bukvalno nisam vise uopste siguran da li cu moci da budem na visini zadatak pre odnosa. Da ne bih sada pisao koje su jos propratne pojave. Da li neko uopste ima ideju sta bi mogao biti problem?

Jos jedna stvar, kada razmisljam o tome kada je bilo poslednji put da sam imao osecaj u glansu, secam se da sam jednom neposredno nakon odnosa tokom pranja uperio mlaz vode da operem glans i da se javio bol koji se pojacavao sve dok odjednom nije prestao. Mislim da je posle toga krenulo na lose. Kao da je tada neki nerv u glansu 'pregoreo'.

Kao sto vec pitah, da li neko zna nesto o ovome i da li moze da mi preporuci sta dalje?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Mozda da se obratis NEUROLOGU (lekar za nerve)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
odisej
Novi član
Novi član

Post od odisej »

a mozda. vredi pokusati. mada kada pogledam po postovima koliko je sve povezano i komplikovano, deluje obeshrabrujuce :( ali moram da pokusam nesto jer je sve losije :cry: :cry: :cry:

da li je neko imao slican problam? uja?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Evo koliko sam ja dugo ovde,od 2006,ne secam se da je neko rekao da je izgubio osetljivost glansa...bilo je dosta problem sa potencijom i slicno...sto se tice toga ,ima dobrih tema na kojima mozes da procitas po nesto,ali konkretno neosetljivost glansa....hm... :-?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

A da li si obrezan?
odisej
Novi član
Novi član

Post od odisej »

Nisam obrezan.

Jedno vreme sam primecivao da nesto nije u redu ali nisam bio siguran sta. Covek po inerciji misli sve je ok, da je privremeno, medjutim to se nije menjalo, tako da sam poceo pazljivije da pratim sta se desava. Shvatio sam da recimo ako pre odnosa imam erekciju ja toga nisam ni svestan, dok nekako posredno ne proverim. Jako je neprijatno kada devojka krene rukom a ti ne znas uopste da li ce naci ono sto trazi. I na 100 drugih nacina to mi sve vise rusi samopouzdanje. Nema vise saradnje izmedju dve glave;) i nemam povratnih informacija i uzbudjenja koje krene usled dodira, topline dole itd. To mi je toliko bilo neverovatno da sam uradio mali test sa kockom leda, dodirnuo glans, nista, apsolutno nikakav osecaj hladnog ili bilo cega. Ranije su mi od svake kapljice vode koja bi prsnula po glansu prilikom tusiranja prolazili trnci a sada nista ne osecam. Upravo za tu razliku su mi umanjene 'performanse' i dozivljaj tokom odnosa. Mislim da to dovoljno ilustruje.
odisej
Novi član
Novi član

Post od odisej »

Vidim da je neuropsihijatrija zakljucana. Pitanje za upucenje, da li ima na forumu grupa u kojoj bi se mogao naci neurolog? Postavio bih post...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Odgovori