nera

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 1:12 pm

nera

Post od lele »

Cao svima!!! :P
Evo i ja sam nova! Doduse, pratim forum vec neko vreme, ali sad odlucih da vam se prikljucim! Na neri sam bila pre nekih mesec dana, izdrzala sam 6 dana i skinula 4 kg! Nije da sam billa gladna, vec jednostavno malaksala, a nisam navikla na takvo stanje... Zato sam odlucila da malo pricekam i opet sve ponovim!
Imam jedno pitanjce za vas- da li je slana voda ujutro obavezna, jer to mi je bas predstavlja veliki problem, tj. da li mogu da popijem samo obicnu vodu u istoj kolicini?!? A kao drugo, da li je toliki greh popiti 2 solje turske kafe u toku dana, jer bez nje stvarno ne funkcionisem!!!
Hvala, unapred!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Nisi morala otvarati novu temu nera.Kad vec postoi tema i to od kad?NERA
DIJETA! i tamo su ljudi koi su vec poduze na toj dieti i od njih cesh dobiti odgovore.I ischitaj malo one postove .Zamisli sad svaka tema da ima pod temu a sve isto?Imash tamo preko 120 i neshto strana sa ljudima koi su upuceni u tu dietu .
Pozdrav ...
lele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 1:12 pm

Post od lele »

Moja greska, priznajem! Htela sam da pristupim temi NERA DIJETA, ali greskom upisah samo NERA! Prvi put ucestvujem na forumu, pa se jos uvek ne snalazim bas najbolje! :oops:
U svakom slucaju, hvala!
Odgovori