Benzoil peroxide

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Benzoil peroxide

Post od mirja »

:oops: Dali moze da se dobije ocna infekcija prilikom koriscenja Acne Wash BENZOYL PEROXIDE 10% hvala na odgovoru
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

U krajnjem slucaju iritacija
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

benzoyl

Post od mirja »

goranai napisao:U krajnjem slucaju iritacija
:oops: :oops: Kako sam pocela da se umivam sa njim sutra dan sam osetila peckanje u ocima sledeceg jutra su mi oci bile totalno zatvorene i otecene da nisam mogla da gledam i to je trajalo 3 dana pa vas zato pitam dali je to od benzoyla? jer nikakva druga hemijska sredstva ili kreme nestavljam na lice Hvala na odgovoru
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

JA SAM VAM LEPO GOVORIO DA TO NE KORISTITE.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

benzoyl

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:JA SAM VAM LEPO GOVORIO DA TO NE KORISTITE.
:evil: PA JEL MOZETE BAR DA MI KAZETE DALI JE TO UTICALO DA MI OCNI KAPCI OTEKNU! izgledala sam kao da su me pcele izujedale i NEEEEKORISTIM GA VISE! ima 3 flase i rado cu ga nekom pokloniti ovde sa foruma! Pozdrav i nemojte se srdiiiti (davljenik se hvata za slamku)!!!!!!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

sacuvajte bar jednu flasicu i mozemo Vas istestirati. Testiranje se radi tehnikom patch testova-flastercicima ili krpicama koje se lepe za ledja- Nose se 24-48 sati. Javite se u utorak u savetovaliste na 011557553 pa cemo saznati o cemu se radi. Pozdrav!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

benzoyl

Post od mirja »

goranai napisao:sacuvajte bar jednu flasicu i mozemo Vas istestirati. Testiranje se radi tehnikom patch testova-flastercicima ili krpicama koje se lepe za ledja- Nose se 24-48 sati. Javite se u utorak u savetovaliste na 011557553 pa cemo saznati o cemu se radi. Pozdrav!
:P :P Hvala Gorana! Jedino kad dodjem u Srbiju na godisnji odmor Pozdrav
Zaključana tema