Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Kako sam pocela da se umivam sa njim sutra dan sam osetila peckanje u ocima sledeceg jutra su mi oci bile totalno zatvorene i otecene da nisam mogla da gledam i to je trajalo 3 dana pa vas zato pitam dali je to od benzoyla? jer nikakva druga hemijska sredstva ili kreme nestavljam na lice Hvala na odgovoru
mr ph. Silvio napisao:JA SAM VAM LEPO GOVORIO DA TO NE KORISTITE.
PA JEL MOZETE BAR DA MI KAZETE DALI JE TO UTICALO DA MI OCNI KAPCI OTEKNU! izgledala sam kao da su me pcele izujedale i NEEEEKORISTIM GA VISE! ima 3 flase i rado cu ga nekom pokloniti ovde sa foruma! Pozdrav i nemojte se srdiiiti (davljenik se hvata za slamku)!!!!!!
sacuvajte bar jednu flasicu i mozemo Vas istestirati. Testiranje se radi tehnikom patch testova-flastercicima ili krpicama koje se lepe za ledja- Nose se 24-48 sati. Javite se u utorak u savetovaliste na 011557553 pa cemo saznati o cemu se radi. Pozdrav!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
goranai napisao:sacuvajte bar jednu flasicu i mozemo Vas istestirati. Testiranje se radi tehnikom patch testova-flastercicima ili krpicama koje se lepe za ledja- Nose se 24-48 sati. Javite se u utorak u savetovaliste na 011557553 pa cemo saznati o cemu se radi. Pozdrav!
Hvala Gorana! Jedino kad dodjem u Srbiju na godisnji odmor Pozdrav