Ispucali kapilari

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Ispucali kapilari

Post od Mari01 »

Imam sitne ispucale kapilare po butinama i zanima me na koji nacin se oni mogu ukoniti.Cula sam vec nesto za lasersku metodu, ali me zanima da li je to jedini nacin...Da li postoji neki preparat ili slicno?
Unapred hvala.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Moze se maskirati pomocu Coverderma- Perfect legs ili preparata za samotamnjenje, a najbolje se uklanja NdYag laserom i ev sklerozacijom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Post od Mari01 »

A da li je laser jedini nacin da se oni uklone? :( Ili mozda postoji neki preparat koji bi to mogao da resi?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ima i vise preparata kao sto su Hepatrombin, Hepalpan, Esaven i brojni drugi-pokusajte prvo preparatiima pa ako ne uspete lase je ono sto ce vam ostati kao resenje, ali ni on uvek
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori