Analni kondilom!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lion_attack7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 1:47 pm

Analni kondilom!!!!

Post od lion_attack7 »

Imao sam ovaj neugodni analni kondilomi isao sam na tecni azot i napokon je uklonjen i doktorica je rekla da ga nema i ako se opet pojavi da dodjem...E sad mene zanima dal cu moci da imam analne odnose i da li ce to uticati negativno na to mesto na kojem je bio kondilom i koji je prosao...i da li zbog takvih odnosa moze da se ponovo javi(naravno odnos sa kondomom)????HVALA
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Izbegavaj odnose sve dok to mesto potpuno ne zaceli.Kondilome izaziva virus a virusi su za coveka prakticno neizlecivi...tako da ces taj virus imati i dalje,sto znaci da mozes da ga preneses nekom...pitanje je imuniteta da li ce se ponovo pojaviti kondilomi ili ne.

Jos jedan savet : analni seks je najbolji i najlaksi put za prenosenje SIDE jer se u toku odnosa jaVljaju sitne povrede i krvarenja u debelom crevu tako da semena tecnost direktno dolazi u kontakt sa krvlju.

Koristi kondom,zastiti se od neuporedivo teze virusne bolesti - AIDS !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
lion_attack7
Novi član
Novi član

Post od lion_attack7 »

Kondom svakako jeste najbolja zastita...samo me zanima koliko vemena treba da prodje da bi zacelilo to mesto odnosno kako da osetim da mi je zacelilo s obzirom da ne osecam bol pri dodiru????
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Posle azota ostaje prakticno promrzlina koja ima krastu po povrsini,,,,ne znam...otprilike kada se skine krasta pa jos malo posle tega.
Probaj pa ako osetis bol znaci da jos nije zaraslo.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
lion_attack7
Novi član
Novi član

Post od lion_attack7 »

Hvala na strucnim savetima!!!izvini sto te jos malo mucim....upste ne osecam bol i ne osecam tu krastu,kad sam bio kod dr.rekla mi je da mi je to proslo...apstiniracu jos ali ne znam koliko dugo....?!moze li anlni sex da izazove trenjem i sl da se ponovo javi na tom mestu iako je proslo?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Mehanicka iritacija nema veze sa pojavljivanjem kondiloma.Pojavice ti se (ako se ikad pojave) zbog pada imuniteta,kada virus pocne da ti se razmnozava.Malo cesce pogledaj taj predeo cisto da vidis nisu li se opet pojavili.
Odgovori