Otezano disanje !!!

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Stojke_91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 5:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Otezano disanje !!!

Post od Stojke_91 »

Postovani,svaki put kada se bavim nekom fizickom aktivnoscu,ne disem duboko,takodje na nos nema sanse da disem kad nesto radim,sad sam se vratio sa fudbala i neka mucnina mi u stomaku i grlu,kao da mi se povraca,glava me boli,nekoliko puta sam se razboleo posle fudbala,nekad osecam da imam fizicke snage ali ne mogu da disem.P.S imao sam pre nekoliko godina upalu krajnika i sad su malo naduveni,da ne treba da operisem krajnike,otprilike od tad mi se javljaju ovi simptomi,sad postaje ne izdrzljivo,i svaki put mi treba 24 sata da pododjem i brzo se umaram....hvala unapred

Stojke....
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

kardiolog: pregled i UZ srca, monitoring krvnog pritiska, plucna funkcija, Koksaki....? Javite se za pocetak kardiologu, nije to bas tako jednostavna prica za forum.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od stankoni »

Sve zavisi Stojke od mnogobrojnih faktora tipa: koje si godiste, da li si pusac, koje ti je inace zanimanje, da li si gojazan, kakva ti je ishrana?
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
Odgovori