Potrebna pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
-Unknow-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 2:11 am

Potrebna pomoc

Post od -Unknow- »

Devojka mi je bila kod ginekologa,jer smo primetili da dobijamo svrab posle sexa i meni se stvaraju bele tackice na glavicu.Ginekolog joj je rekao da se to iritiralo od ne cistoce(ali posto oboje vodimo racuna o tome,izgleda da je povecena osetljivost) i rekla je da mazemo canesten 3,nedelju dana. E sad ja sam gledao po forumu i slike po netu i zakljucio da je to moguce Balanitis . Poceo sam da ispiram sa hipermanganom i da mazem ovom kremom. Zanima me da li je to sto ja mislim?Ako ja imam taj Balanitis,jel bi se to videlo kod devojke?Posto je devojka radila kompletan pregled,a ginekolog je konstatovo samo da je iritacija,nije spominjao nista drugo.

Hvala vam unapred.
-Unknow-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 2:11 am

Post od -Unknow- »

Eh zezno mi se podebljan tekst.. :roll:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

A shto ti nisi ishao kod urologa da se uradi bris pa da znash sto posto da li imash ili nemash balanitis. Malo je nezgodno da ovako preko neta se daju dijagnoze i da ti chitash i sam dajesh dijagnozu! A chika urolog te nece pojesti :)

Ako vam je dala kanesten znachi da su gljivice tu i tvoj problem moze biti balanitis izazvam gljivicama, a moguce je samo da su gljivice izazvale samo pojachan svrab i nadrazile ode lsuzikoze i tovju i njenu i da nemash balanitis!

Mackajte se i kad proverite da oboje nemate vishe gljivice onda nastavite sa tim shto ste vec radili :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori