Bolovi u donjem delu ledja,bol u zadnjoj lozi leve butine

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
refleks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 10, 2008 3:50 pm

Bolovi u donjem delu ledja,bol u zadnjoj lozi leve butine

Post od refleks »

Da li neko zna ili ima slicne probleme kao i ja.Pre par godina osetio sam veliki bol u donjem delu ledja dok sam bio u teretani.Par dana me je bolelo i trnula mi je leva noga.Kada je bol prosao nastavio sam sa teretanom.Do sada sam posle toga osecao bolove ali nista strasno.Nastavio sam sa teretanom.U poslednje vreme cini mi se kao da se bol pogorsao.Napravio sam pauzu u teretani 4 meseca.Pre neki dan dok sam radio presu za noge osetio sam veliki bol u donjem levom delu ledja.Sinoc me je boleo taj deo ledja,zivac mi je presao na zadnju lozu leve butine.Takodje me i glava boli bas mnogo.Kao da imam 10 kg u glavi.Voleo bih da odem i za pocetak uradim rengen snimak kicme ali zbog posla nemam puno vremena da idem po upute i po lekarima.Da li neko zna jel su ovo simptoni za Isijatikus ili DiskusHerniju.Ako neko zna dobrog doktora koji ce mi snimiti ledja i dati dobru dijagnozu.Moze i privatna klinika.Hvala u napred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

sve shto si rekao su klasichni simptomi diskus hernije!

mani se tretane i tegova, savijanja ledja i trchanj i bilo koje agresivne fizichke aktivnosti!

miruj do pregleda, a rengen nece puno toga pokazati, bolje je da odesh na magnetnu rezonancu poshto ce ona pokazati sve!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori