potrebna pomoc sve me boli
Moderatori: moderato, admin, vlada99
potrebna pomoc sve me boli
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
POLAKO
POLAKO CITAVO PISMO TI JE HAOTICNO ...PRVO AKO SU TI RAKLI DA IMAS PROBLEMA SA STOMAKOM VEROVARNO GA I IMAS E SAD DOSTA I TI UMISLJAS ...SMIRI SE I LEPO OBJASNI DR STA TI JE IDI MALO NA ODMOR ..ODMORI SE I SVE CE BITI OK...DRUGO ODAKLE TI TAJ STRAH OD NUS POJAVA ....PA PROBAJ DA POPIJES NEKI LEK I VIDECES DA TI NISTA NECE BITI ....AJDE POLAKO I OPUSTI SE MALO
eee
Sasvim je razumno sto si u panici, ali nema koristi od nje. Mislim da bi mnogo vise pomoglo da izlistas simptome koje imas, opises kad se i kako pojavljuju, kog su intenziteta itd. Takodje bi bilo korisno da opises kako se hranis poslednjih par godina (koje vrste hrane i pica unosis).
Ja sam pre 4 godine bio u slicnom problemu, nakon slanja kod specijalista "preko veze" i pogresnih i klimavih dijagnoza, odustao sam ali sad imam jaku nameru da se uhvatim u kostac s problemom i HLADNE GLAVE pristupim resavanju istog. Preporucujem ti isto, znam da je stres velik, i da obaveze donose jos vise stresa, ali ne treba odustajati. Informisi detaljnije o svom problemu, sigurno ce neko znati kako da ti pomogne, ili da te uputi kako da lakse pomognes sama sebi.
Ja sam pre 4 godine bio u slicnom problemu, nakon slanja kod specijalista "preko veze" i pogresnih i klimavih dijagnoza, odustao sam ali sad imam jaku nameru da se uhvatim u kostac s problemom i HLADNE GLAVE pristupim resavanju istog. Preporucujem ti isto, znam da je stres velik, i da obaveze donose jos vise stresa, ali ne treba odustajati. Informisi detaljnije o svom problemu, sigurno ce neko znati kako da ti pomogne, ili da te uputi kako da lakse pomognes sama sebi.