Grupa za socijalnu fobiju
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Grupa za socijalnu fobiju
Primetio sam da sirom zapadne evrope, kanade i amerike postoje grupe za socijalnu fobiju, ljudi koji boluju od socijalne fobije se povremeno sastaju i pricaju o svojim problemima. Na pojedinim sajtovima sam pronasao citave programe i upustva kako organizovati takvu grupu. Imam 33 godine i bolujem od socijalne fobije oko 20 godina. Mislim da uopste nebi bilo lose da pokrenemo jednu takvu grupu za ljude koji zive u Novom Sad-u i okolini. Interesuje me vase misljenje o ovoj ideji.
Nravno da ce se desiti...
Znam nekoliko psihijatara i psihologa, trenutno trazim ustanovu koja bi nam ustupila prostoriju za grupnu terapiju, takodje posto ne koriste svi internet, ili ne znaju za ovaj forum, zamolio sam psihologe i psihijatre da obaveste pacijente sa socijalno fobijom o mojoj inicijativi. Ako vas je sramota da pricate sa svojim doktorom o ovoj inicijativi, ja cu bez problema umesto vas stupiti u kontakt sa tim doktorom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav,
Obrade svaka cast na angazovanju, zelim Vam, a i sebi da sto pre nadjete ustanovu koja bi ustupila prostorije za grupnu terapiju. Ja doduse ne patim od socijalne fobije, imam drugu vrstu fobije, ali verujem da takva vrsta terapije pomaze svim fobijama. Nisam se konsultovala sa psihijatrom, to je samo moje misljenje, da bi mi tako bilo lakse.
Jos jednom puno uspeha u Vasem nastojanju.
Obrade svaka cast na angazovanju, zelim Vam, a i sebi da sto pre nadjete ustanovu koja bi ustupila prostorije za grupnu terapiju. Ja doduse ne patim od socijalne fobije, imam drugu vrstu fobije, ali verujem da takva vrsta terapije pomaze svim fobijama. Nisam se konsultovala sa psihijatrom, to je samo moje misljenje, da bi mi tako bilo lakse.
Jos jednom puno uspeha u Vasem nastojanju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 20, 2005 10:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ideja je odlična! Nešto slično sam predložio i ja na forumu Urologija (Tema: Bol u upredelu izmedju testisa i slepog creva - http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=2590).
Sto se tiče ustanove koja bi ustupila prostoriju, obrade, predlažem da probate u Zavodu za zdravstvenu zastitu studenata na Limanu I.
Direktorka Zavoda je neuropsihijatar i mislim da će izaći u susret.
Obaveštavajte nas o daljem razvoju situacije.
Pozdrav.
Sto se tiče ustanove koja bi ustupila prostoriju, obrade, predlažem da probate u Zavodu za zdravstvenu zastitu studenata na Limanu I.
Direktorka Zavoda je neuropsihijatar i mislim da će izaći u susret.
Obaveštavajte nas o daljem razvoju situacije.
Pozdrav.