Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Moja cerka je imala dve operacije kuka (rodjena je sa potpuno iscasenim levim kukom). Nosila je 5 meseci gips, a sad nosi neku plasticnu varijantu istog, samo sto to moze da se skida. Danas na kontroli mi je ortoped rekao da bih trebala da odem sa njom kod fizioterapeuta da mi pokaze par vezbica kojima treba kuk dovesti do vece pokretljivosti (mnogo vise je aktivna sa zdravom nogicom). S obzirom da putujemo za par dana u BGD (zivimo u Nemackoj) moracu tamo da potrazim nekoga ko bi mi pokazao te vezbice. Znate li gde bih za to u Beogradu mogla da se obratim?
Apsolutno sva prednost Zavodu u Sokobanjskoj. Ekstra fizijatri (sa Dr Jekić Milicom imamo veoma dobro iskustvo) i izuzetno strpljivi i obučeni fizioterapeuti. Pozdrav i sve najbolje.
Da ne bude zabune, u Sokobanjskoj postoje dve bolnice koje se bave rehabilitacijom: Zavod za rehabilitaciju i Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju (u kojoj radi dr. Jekic). Obe bolnice imaju izuzetno strucne fizijatre i fizioterapeute!
big mamma napisao:Apsolutno sva prednost Zavodu u Sokobanjskoj. Ekstra fizijatri (sa Dr Jekić Milicom imamo veoma dobro iskustvo) i izuzetno strpljivi i obučeni fizioterapeuti. Pozdrav i sve najbolje.
Dr Jekic se ne bavi traumatsko-ortopedskim problemima,vec razvojnom neurologijom.Dakle sto se Sokobanjske tice ostaje samo Klinika za rehabilitaciju-dr Miroslav Zotovic-Pozzz