Johnson's losion za tamnjenje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Johnson's losion za tamnjenje
Kupila sam ga i zaista sam pocrnela posle 4 mazanja postepeno. Obe vrste sam probala. Izrazito sam bela i ne prija mi sunce nikako, solarijum niposto, tako da mi je ovo jedina prilika da dobijem bojicu. Pristojan je za kozu, prijatnog mirisa. Zanimaju me dve stvari. Prva je da li je stetan taj losion? A drugo kako to da sam opet dobila zuckastu boju, kao i inace kad pocrnim? Da li je to do pigmenta? Nadala sam se da cu bar sa ovim da dobijem lepsu boju, ali je ista kao i kad se osuncam. Zuckasto - narandzasta 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jos nekoliko mojih prijatelja je vise nego zadovoljno ovim preparatom ima ga i u dve nijanse zavisno od tipa koze. Mozda da probate sledeci put sa drugom nijansom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Pa, probala sam obe vrste. Samo je nijansa drukcija. Ali i dalje narandzasto i zuckasto. Moje dve drugarice koje su koristile su dobile drugaciju boju. Pretpostavljam da je do pigmenta. Isto kao i kad se farba kosa. Nije svakom isto. Nezgodno je samo kad se prestane sa mazanjem na par dana, pocinje da se skida u ostrvcima. Ima li nesto sa cime posle moze da se skine za dva dana ta boja ili to ide postepeno kupanjem?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moje iskustvo je ovakvo:
pre nanošenja kreme uradim piling tela,namažem mleko za telo i onda kremu za samopotamnjivanje.
Kada forsiram mazanje 3 dana za redom dobijem lepu boju ali se ta ista boja ružno ispire i ostavlja utisak kao da je koža prljava !
Zato je sada nanosim sveki 4 dan i efekat je super.
pre nanošenja kreme uradim piling tela,namažem mleko za telo i onda kremu za samopotamnjivanje.
Kada forsiram mazanje 3 dana za redom dobijem lepu boju ali se ta ista boja ružno ispire i ostavlja utisak kao da je koža prljava !
Zato je sada nanosim sveki 4 dan i efekat je super.