Dlacice u nosu-kako ih se resiti

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Hipokrat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2002 1:00 am

Dlacice u nosu-kako ih se resiti

Post od Hipokrat »

Imam problem sa dlacicama u nosu, nista strasno ali bi voleo nekako da ih se resim! Postoji li neka kozmeticka metoda, ali da je sto trajnijeg dejstva, po mogucstvu zauvek? Cupkanje pincetom primenjujem samo kada imam mnogo nerava, a makazice i nisu toliko delotvorne.

Hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ima nekoliko metoda pocev od elektroepilacije preko laserske epilacije diodnim laserom ili IPL metodom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Hipokrat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2002 1:00 am

Post od Hipokrat »

Koju mi vi od nabrojanih metoda preporucujete? Interesuje me sto dugorocnija efikasnost, pretpostavljam da ovakvi zahvati nisu preterano skupi?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

pokusajte diodnim laserom. Cena nije bas uvek ono sto ce vas oduseviti
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori