Na osnovu pregleda ginekolog je utvrdio da moja zena ima kondilome, to je otkrio sa nekim kao mikroskopom. Pregledao sam mnoge forume i slike same bolesti kod muskaraca i nisam siguran da li je kod slican slucaj. Slikao sam glans penisa (pre toga sam ga ocistio sa acidi borici) i bio bih veoma zahvalan ako neko moze da mi ostavi mail ili posalje isti na "[email protected]" da posaljem slike. U toku naredne nedelje idem kod urologa-pa cemo videti. Znacajno mi je da dobijem neko misljenje pre odlaska i eventualno kako se lece ukoliko su vrlo mali.
Unapred Hvala
Savet i pomoc
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imash sve o tome na nashem forumu, proshetaj malo, ne mozemo na hiljadu istih pitanja da odgovaramo!
i nema potrebe da ikome shaljesh slike svog penisa nego idi shto pre kod urologa da se vidi imash li kondiome ili ne!
tvoje lechnj ce u svakom sluchaju biti mnogo lakshe i jednostavnije nego suprugino!
i nema potrebe da ikome shaljesh slike svog penisa nego idi shto pre kod urologa da se vidi imash li kondiome ili ne!
tvoje lechnj ce u svakom sluchaju biti mnogo lakshe i jednostavnije nego suprugino!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.