Pitanje za mr.Silvia

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Pitanje za mr.Silvia

Post od mirja »

:lol: Mozete li mi reci koliko je efikasno koriscenje benzoyl peroxide 10%
naime dosta sam citala na forumu u vezi toga pa me interesuje efekat.Imam masnu kozu sa prosirenim porama oziljci od akni od pre mnogo godina! (mislim da ste vec upoznati sa mojim problemom iz ranijih javljanja ovde na forumu) zelela bih jos nesto da vam kazem da sam iz vase apoteke narucila losion antirid i kremu za masnu kozu neodgovara mi lice mi se pogorsalo i postalo je masnije nego sto je bilo.Nebih zelela niukom slucaju da me shvatite pogresno! verovatno je moj slucaj specifican i verujem da su produkti iz vase apoteke kvalitetni i dobri! ali meni neprijaju! zasto to neznam verovatno sam ja beznadezan slucaj! i nadam se duboko da cu kad tad pronaci konacno nesto sto mi odgovara!
Hvala na odgovoru.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Benzoil peroxid se koristi kod bubuljica-gnojanica. Mislim da on u Vašem slučaju ne bi imao dejstvo.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Benzoil peroxid se koristi kod bubuljica-gnojanica. Mislim da on u Vašem slučaju ne bi imao dejstvo.
:wink: Hvala na odgovoru! ako nema dejstva dali mozda moze da mi pogorsa stanje? Hvala na odgovoru
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

A zašto bi koristili nešto što neće ispoljiti efekat?!? :roll:
mirja
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:A zašto bi koristili nešto što neće ispoljiti efekat?!? :roll:
:evil: Neznam ali ako mozete da me shvatite, pokusavam sve moguce pa u nadi da ce mi smanjiti mascenje koze uzela sam i to da probam! pozdrav
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ja Vas razumem, ali taj način nećete rešiti svoj problem.
Odgovori